Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Paulina929

Co jest z tym pechcerzem ? /

Polecane posty

czesc wiec tak od pazdziernika mam problemy z pechcerzem to juz 4 miesiace na pozcatku cigle chceiało mi sie siku pobrałam furagin i wszytko było ok do czasu w grudniu miłam znowu nawrut silniejszy czesciej sikałam poszłam do lekarza dostła antybiotyk i było mi lepiejs przed siwtami juz skonczyłam go brac i było ok a po sylwestrze znou wruciło :/ w szkole latam co 5 minut wstydze sie ale co mam zrobic cigle parcie jka sikam to mie nic nie boli nie swedzi nie piecze miała maiłam robione tagrze w grudniu posie i ogole mozcu wyszły b dobrze ststnio tez poszczła do lekarza rodzinnego i kazła mi jescze w tym samam dniu zrobic badanie moczu no i zeobiła okzało sie ze dobrze dała mi furagin i witamine C :/ no jka siedze w domu to tak nie latam i biore zurawine faktycznie nie latam juz tak czesto jka w szkole / ale teraz mam gorszy problem bo cigle mie prze i mysle o tym nie umiem o tym nie meysleci to jest silniejsze odemie :( i mie prze a po tem nie ma zy sikac albo troszke sie wysikam tak jka by moj mozg dostwała sygnały ze mi sie chce siku i mam parcie ale pechcerz pusty :((( prosze doradcie cos bo juz dłuzej nie wytrzymam

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować