Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedulkaa

GIORGIO ARMANI EMPORIO DIAMONDS - jak sie nazywa odpowiednik, podróbka perfum??

Polecane posty

Gość biedulkaa

nie stac mnie na ten flakonik oryginalny...a wiem ze zapachy ktore sa imitacjami, podrobkami są bardzo podobne. Czy ktos moze sie orientuje jak nazywa sie podróbka tych perfum?? z gory dziekuje za pomoc :*

Gość bieduuulkaa
up

Gość Nieszczęśliwa77
Wejdź sobie na stronę firmy Chatier - robią odpowiedniki drogich perfum. Kupiłam podróbkę Davidoffa, nie różni się tak bardzo.

Gość Nieszczęśliwa77
Podróbki różnych perfum robi między innymi Chatier - wejdź na stronkę i popatrz jaka mają ofertę.

Gość szukałam odpowiednika
u różnych producentów "podróbek", ale nigdzie nie znalazłam :( Może jeszcze za wcześnie na to? Oryginał chyba niedawno został wprowadzony na rynek?

Gość piekielna24
bedzie odpowiednik najprawdopodobniej juz na poczatku maja w Federico Mahora nr 180

Gość kobieta w czernii
NOWE ZAPACHY I ICH ORYGINALNE ODPOWIEDNIKI172 - Dior - Dune (inspiracja) 173 - Dior - Hypnotic Poison (inspiracja) 174 - Lancom - Miracle (inspiracja) 175 - Elizabeth Arden - 5th Avenue (inspiracja) 176 - Lacoste - Touch of Pink (inspiracja) 177 - Armani - Mania (inspiracja) 178 - Calvin Klein - Truth (inspiracja) 179 - Guerlain - Instant Magic JEST-> 180 - Armani - Diamonds 181 - Moschino - I Love Love 182 - Aigner - Too Feminine 183 - Paco Rabanne - Black XS For Her 184 - Thierry Mugler - Inocennt Ilusion 185 - Hugo Boss - Hugo XX 186 - Diesel K. Diesel - Fuel For Life Pour Femme 187 - Cacharel - Amor Amor Sunshine 188 - Kenzo - Kenzo Tokyo 189 - Diesel - Fuel For Life 190 - Cerutti - Cerutti Pour Homme 191 - Esteer Lauder -Intuition 192 - Gucci - Gucci by Gucci 193 - Escada - S na więcej pytań chętnie odpowiem aizdaj@o2.pl możesz odebrać perfum osobiście, pozdrawiam!

Gość 211144558
123