pumeksol 0 Napisano Styczeń 15, 2008 chodzi mi o to, że jak chciałyście zajść w ciążę, to jak przebiegało u was "leczenie"? udało się?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumeksol 0 Napisano Styczeń 15, 2008 ja właśnie jem 1 opakowanie DIANE 35 zeby dostac okres, a potem miedzy 5-9 dniem cyklu mam jeść clostilbegyt na wywolanie owulacji a potem za pare dni na usg i nie wiem co dalej. chciala bym zeby sie udało.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mnie niczym poki co... Napisano Styczeń 15, 2008 bo cykle mam regularne, owulację też najprawdopodobniej mam (dowiem się w tym miesiacu na 100% bo będę mieć cykl monitorowany) no i z zależności od tych wyników badań - będę widziaa co dalej. Za nami 2 cykl starań i póki co nic... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumeksol 0 Napisano Styczeń 18, 2008 podnosze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
srutututuuu 0 Napisano Styczeń 18, 2008 duphaston od 16 do 26 dnia cyklu, czy przyniesie rezultaty zobaczymy. Lecze się od roku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepsza 0 Napisano Styczeń 18, 2008 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=970469&start=0 poczytaj sobie, bardzo ciekawy topik:) duzo dziewczyn z PCO zachodzi w ciaze, dlatego warto sie starac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach