Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość ***Anka***

Help!!! Przez nadmierne ćwiczenia chyba za bardzo napakowałam uda!!! Poradźcie!

Polecane posty

Gość ***Anka***

Nogi zawsze miałam szczupłe- jakieś 3 miesiące temu zaczęłam intensywnie jeździć na rowerku stacjonarnym- głównie żeby schudnąć z pupy- bo to zawsze było moim największym problemem:( Przez te 3 miesiące rzeczywiście schudłam 3 kg- z 59kg na 56 i to tylko od samych ćwiczeń- bo nie stosowałam jakiejś specjalnej diety (ogólnie starałam sie mniej jeść). No i niby wszystko ok- 3 kg mniej, spodnie luźniejsze, pupa jakby trochę mniejsza... ale jak zobaczyłam swoje NOGI na zdjęciu....!!!!! Masakra! Zawsze miałam szczupłe- a teraz w udach widać mi takie wypukłe mięśnie :((( Proszę!!! Poradźcie coś!! Czy jest jakiś sposób żeby te wyrobione mięśnie zlikwidować- SPALIĆ, WYSMUKLIĆ, nie wiem- COKOLWIEK!:( Cały czas nie wiem co zrobiłam źle?? - przecież nie jeździłam na zbyt wielkim obciążeniu- tylko na takim średnim...a może jednak właśnie takie średnie też jest niewskazane???... już sama nie wiem...w każdym razie nie o taki efekt mi chodziło- chciałam wymodelować pupę i słyszałam/czytałam, że rowerek pomaga- a tu coś takiego..:( :( Co powinnam zrobić? CAŁKOWICIE ODSTAWIĆ JAZDĘ, czy też może ROZKRĘCIĆ NA NAJMNIEJSZE OBCIĄŻENIE- TAKI ZUPEŁNY LUZ- I TAK JEŹDZIĆ- TO WTEDY WYSMUKLĘ TE NOGI I SPALĘ TE MIĘŚNIE... Ratunku! :( poradźcie coś, - bo już się załamałam

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować