Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tabsy anty. a choroba

Tabsy anty. a choroba

Polecane posty

Gość Tabsy anty. a choroba

Witam, mam taki mały problem, otóż jestem w trakcie drugiego opakowania tabletek antykoncepcyjnych (novynette) i od 4 dni biorę tabletki na przeziębienie i ostry kaszel. Nie są to antybiotyki ani jakieś silne leki. Tabletki anty. biorę i tak, regularnie. Czy jest szansa, że nie jestem w 100% niepłodna, że novynette mają osłabione działanie? Czy po wyzdrowieniu bedzie wszystko ok? Proszę o pomoc :(

Gość onaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jest tu ktoś? :(

Gość tabsy anty. a choroba
NIech mi ktoś odpowie...:(

Gość sprawdź ulotkę
zobacz co jest napisane w ulotce leków które bierzesz, jest coś o tym że zmiejszają wchłaniania tabl;etek anty?a co bierzesz?

eurospel, tussal, aspiryne i jakies na wzmocnienie... aspiryne i na wzmocnienie na poczatku, a od wczoraj eurospel i tussal. Zawsze jest na ulotce napisane czy osłabiają działania tabletek anty?

*eurospal ;]

ja brałam AspirinC podczas brania tabsów...i nie zaszłam..z tego co wiem to skutecznośc obniżaja antybiotyki i Deprim[wyciąg dziurawca]

Gość sprawdź ulotkę
tak we wszydstkich lekach powinna być ulotka i tam jest coś takiego jak "interakcja z lekami" lub "przyjmowanie z innymi lekami" te leki nie powinny Ci zaszkodzić, ale weź do ręki ulotkę lepiej. A najlepsym wyjściem jest zawsze zapytać lekarza lub farmaceuty bo czasem w tych ulotkach trochę na wyrost piszą np ja brałam terflu i w aptece mi kobietka powiedziała, żę spoko a w ulotce jest napisane że może wpływać. Lepiej dmuchać na zimne:)