Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ruda222

Artroskopia-ARTROMED KRAKÓW DR KUKIEŁKA

Polecane posty

Witam czy ktoś z Was miał wykonywaną artroskopię w Krakowie? Może znacie klinikę Artromed i doktora Kukiełkę albo możecie polecić jakiegoś lekarza w Krakowie,pomóżcie bardzo proszę!!! Jestem w Anglii i muszę lecieć na zabieg do Polski, nie mam kogo o to zapytać, nie wiem do kogo iść najlepiej???

dr Kukiełka to bardzo dobry specjalista, chyba jeden z najlepszych w Krakowie. Co prawda mnie nie operował, ale miałam okazje być u niego na konsultacji i wydaje sie być bardzo kompetentny :)

Dzięki wielkie za odpowiedź! A mogę liczyć jeszce na kilka słów na temat samej artroskopii-mam uszkodzoną łękotkę przyśrodkową, chciałabym uslyszeć od kogoś jak wyglada sam zabieg przy znieczuleniu zewnątrzoponowym-to w ogóle to samo co podpajęczynówkowe?jak się czuje po tym znieczuleniu i czy po jaśku w ogóle można się denerwować czy uspokaja na tyle że to niemożliwe?jak wyglada zabieg bo szaleję ze strachu-choć podobno jestem już duża i powinnam być dzielna:/

miałam znieczulenie podpajęczynówkowe, efekt jest taki sam, różni się tylko miejscem podania leku. po głupim jasiu było mi naprawde wszystko jedno, zero stresu :)

To super bo ja taaaak się boje a w ogóle to jestem taaaki tchórz, że bardziej boje sie że na stole zawału dostane ze strachu niz samego skalpela. Dzięki przeogromne za odpowiedź!!! Gorąco pozdrawiam:)))

Gość papiwislak
niestety pan Dr Kukiełka zmarl w sobota 17 09 2011 taki mlody taki czlowiek taki fachowiec.....