Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kalarzyna_23

Kobiety- ile miałyśie partnerów?! sondaż

Polecane posty

Gość straszny wstyd
mamy wolnosc, niech kazdy robi to co chce i za to odpowiada, ale jak kobieta prowadzi bujne zycie seksualne, to niech potem sie wiaze z babiarzem i nie ma czelnosci przystawiania sie do porzadnego faceta

Gość A ile teraz kosztuje tulipan
Aha Czyli PORZĄDNY męzczyzna to prawiczek. A reszta to patologia, qurestwo i do gazu z nimi. Tylko wiesz co? Ten twój PORZĄDNY później jako mąż szybciej pójdzie skakac na boki niz taki, który miał jakies doświadczenie. Będzie miał 35-40 zacznie go łapać kryzys wieku średniego i nagle zapragnie posmakowac zycia, którego w młodości nie miał... żona już będzie opatrzona, bardziej z przyzwyczajnia niż miłości, wiecznie zapracowana... zabiegana przydzieciach, by go całymi dniamia zapewniac o miłosci i jego wspaniałosci... będzie chciał zobaczyć PORZĄDNY facet jak to jest miec inną kobietę... :O Mój mąż miał przede mna 7-8 partnerek. On jest moim 4 kochankiem i mam nadzieję ostatnim. Ja mam 28 lat On 31 i nie uważam siebie za puszczalską ani jego za babiarza. Po prostu jestesmy dwójka normalnych ludzi o zdrowym temperamencie i świadomych swojej seksualnosci.

Gość straszny wstyd
nie chodzilo o to. chodzilo, ze czesto kobiety ktore mialy wielu partnerow i uprawialy seks bez milosci z czasem biora sie za nieco mniej smialych facetow o skromnej przeszlosci. jesli mialas tych 3 partnerow przed mezem z milosci to jak najbardziej ok. tylko niesprawiedliwe jest, faceci ktorzy nie mieli wiele kobiet trafiaja z czasem na kobiety, ktore mialy wielu facetow :o

Gość trzeba prawde mowic
klamac nie wolno

Gość asik988
20 lat rocznikowo 2 partnerow (2 lata/ 1 rok w zwiazku) z milosci niepelnie 17

Gość upupupuppppppppppppppppppppppp