Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bbgjbjhjh

melatonina - kto stosuje?? co o niej myślicie??

Polecane posty

Gość bbgjbjhjh

czekam na opinie i info o tym leku...

Gość tiuguiui
kup sobie i zastosuj,i tak na kazdego inaczej działa:)

Gość tekst jak z ulotki reklamowej

Gość ....finka
Melatonina - czytaj w kolejnosci kopi 1, 3 , 2

Gość po tabletkach
melatonina powoduje bezpłodnosc tak jak u szczórów tak i u ludzi,wiec nie jest obojetna dla zdrowia

Gość em em
Cierpie na przewlekla bezsennosc od lat.Od 3 miesiecy biore Melatonine z roznym skutkiem.Ostatnio mam silne bole glowy, czy moze ma z tym zwiazek Melatonina?

Gość adamosadamos
Generalnie melatonina w zbyt dużej ilości powoduje na drugi dzień pewnego rodzaju dezorientację, oszołomienie i zawroty głowy. Ja tak mam, gdy wezmę czasem jej za dużo (staram się rzadko, lepiej wolę już wziąć 3 tabletki ziołowe z labofarmu), np. gdy wezmę pół tabletki 30 mg to już za dużo - na drugi dzień mam dziwny ból głowy, wrażenie gorszego wzroku i ogólnie dziwne samopoczucie. Więc można - ale z umiarem.

Gość adamosadamos
Sorki, mialem na mysli tabletki 5 mg, nie ma na rynku 30tek.

Gość Maver
Witam Biorę melatoninę od kilku lat, dzięki niej łatwiej mi się zasypia, a raczej wogóle zasypiam. Zawsze brałem 5mg firmy lekam, żadnych dolegliwości z jej strony nie zauważyłem.

Gość gość
Jest Dobra Przynajmniej dla mnie . Pomaga mi zasnąć,chociaż miała duże problemy ze snem ... te proszki pomogły od razu. Polecam.

Gość gość
Ja właśnie dziś kupiłam i cóż... No brzmi to lepiej niż zioła, ale gorzej niż cudowne, acz zdradliwe benzo... Zobaczymy............

Gość pokutnik
melatonima jest super.... ale z umiarem.... benzo ,i neuroleptyki to inna bajka w której siedzę ale cierpię na bezsennoś od 19 roku życia a mam 32 .... ciężko się żyje jak problemy ze snem są takie jak moje .... ostatnnio zastanawiam sie nad zastosowaniem trawy ale jest nie legalna i w aptece nie dostanę a łamac prawa nie będę ... raz się zdarzyło mi i powiem lepiej niż po ApoTiapianinie czy z benzo . lorazepam,eztazolam bromazepan... sen był od tak... może medyczna pojawi się w aptekach napewno skorzystam...pozdrawiam wszystkich .... bezsennośc jest okropna... przez to życie staje na głowie....

Gość pokutnik
po trzech eztazolamach nic nie czuje ... do tego doszło ... ale melatonina w połączęniu daje mi czasami usnąc jak małemu śpioszkowi....

Gość Jadwiga_Jadwiga
Ja stosuję i całkiem sobie chwalę, muszę przyznać. Kupuję na waptece ( 30 tabletek za 20 zł) i dzięki niej wreszcie dobrze śpię. Kiedy ma sporo stresów, kiedy słuzbowo mam sporo wyjazdów i nie zawsze to ta sama półkula,to naprawdę jest to najlepsze rozwiązanie. Nalezy tylko uwazać aby nie przyjąć za duzej dawki. O tym, pamiętać trzeba zawsze, nie tylko przy melatolinie. Ale jest to lek skuteczny. Polecam.

Gość gość
W aptece???to chemiczne,szkoda organizmu

Gość gość
JA biorę melatoninę i sobie chwalę, pomaga zasnąć. Bez niej ciężko mi usnąć.

Gość gość
I tak juz własnie bedzie stałas sie wiezniem chemicznej melatoniny,ludzie biora narkotyki i tez im jest dobrze

Gość gość
do goscia powyzej.Masz racje jak zacznie sie brac,to ciezko odstawic,leki na sen bez recepty,na recepte to legalne narkotyki.

Gość gość
No wiem,ze zadowolony jestes narkoman jak wezmie działke to jest nawet bardzo zadowolony i co ma zrobic jak go dłud złapie????musi walnac działke i znowu jest cudnie:)

Gość gość
nie porównuj melatoniny do narkotyków, melatonina to lek sprzedawany w aptece poza tym to naturalny hormon wydzielany przez organizm, skąd takie głupie porównanie do narkotyków ? ja nie czuję aby mnie uzależniła

Gość gość
Moja babcia bierze 30 lat psychotropy czasami ma przerwy, ma teraz 87 lat, dziadek nie pił nie palił był nerwowy i to go wykończyło bardzo szybko. Dlatego wiem że nerwy są najgorsze dla zdrowia ze wszystkich używek.

Gość Fender
skąd wziąć niechemiczną melatoninę ?

Gość gość
Raz wziolem melatonine i spodziewalem sie zasnac o 22 i byc obudzuny przez budzik o 6.Niestety tak sie nie stalo ,bylo jak zwykle zasnolem bez problemu o 22 i obudzilem sie o 2 w nocy nie mogac zasnac do rana ,takze na mnie nie dziala.

Gość gość
to jest tylko jeden licencjonowany w Wielkiej Brytanii i prawnych (które przesylaja poza granicami kraju) nie wymagaja wczesniejszego recepte (tylko szybkie konsultacje on-line) nadzieje, ze to pomaga http://www.besteuropeanpharmacy.com

Gość gość
Tak dla poczytania, może kogoś zaciekawi, bo mnie zainteresowało: Wszystkie dolegliwości ciała fizycznego, są skutkiem braku harmonii ciał subtelnych. Jeśli często opanowuje człowieka nienawiść, smutek, żal, zazdrość i inne negatywne myśli, uczucia, czy emocje, to za każdym razem, coraz bardziej niszczy swoje ciała subtelne. Po pewnym czasie te zanieczyszczone energie, znajdujące się w ciałach subtelnych, schodzą na ciało fizyczne, poprzez różne dolegliwości. Nieprawidłowe działania, myśli, negatywne emocje i uczucia, powodują dolegliwości i tylko sam człowiek jest za nie odpowiedzialny. Duża różnorodność dolegliwości, spowodowana jest przez różne przyczyny, jakie człowiek wywoła. Inne dolegliwości odczuwa kiedy, nie może komuś wybaczyć, inne kiedy jest ciągle pełni zazdrości, a jeszcze inne kiedy na przykład. źle się odżywia. Najistotniejsze w tym wszystkim jest to, że to sam człowiek tworzy je sobie i sam jest za nie odpowiedzialny. Również i sam może się ich skutecznie pozbyć. Powinien to jednak chcieć zrobić sam. Nie jest to proste, ale do wykonania. Zaczerpnięte z bloga: http://przygoda-z-duchowoscia.blog.pl/

Gość gość
Zapisz się do Policealnej Szkoły Delta Edukacja na ulicy Szewskiej 17/1 w Krakowie! Posiadamy DARMOWE kierunki takie jak: - Technik Weterynarii - Technik Usług Kosmetycznych - Technik Rachunkowości -Technik Administracji - Technik Informatyk - Florysta -Opiekun Medyczny - Technik BHP i wiele innych Można zapisać się telefonicznie lub osobiście w sekretariacie szkoły. W szkole Delta Edukacja nie płacisz: - wpisowego - czesnego - za sesje egzaminacyjną -egzaminy zawodowe -legitymację, indeks -rezygnację -frekwencję oraz nie podpisujesz żadnej umowy! Nauka jest w 100 % darmowa! W szkole Delta Edukacja do zapisu potrzebujemy świadectwa ukończenia szkoły średniej oraz podania i dwóch zdjęć!

Gość gość
Wczoraj wzielam pierwsza tabletke melatoniny Zdrovit .Nie zadzialala .Spalam plytko i budzilam sie w nocy , znow obudzilam sie nad ranem przedwczesnie , niewyspana i zmordowana . A po jakim czasie u was zaczela dzialac melatonina ?

Gość gość
Dzisiaj drugie podejscie .

Gość gość
Dupa , nie dziala !