Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bbgjbjhjh

melatonina - kto stosuje?? co o niej myślicie??

Polecane posty

Gość Lotta30
Ja stosuje melatoninę plus w sprayu, psikam pół godzinki przed spaniem i śpię do rana. Bardzo fajne psikadełko lepsze niż tabletki, które zawsze gdzieś zawieruszyłam.

Gość Olga34
W trudnościach z zasypianiem stosuje melatoninę plus spray. Kiedyś łykałam tabletki, ale wygodniejszy spray, ma też wyciąg z uspokajającej melisy. Buteleczka wygodna i wydajna z efektami przespanych nocek. Polecam

Gość ANKA39
Jest taka granatowa w gwiazdki melatonina plus spray. Działa bardzo dobrze i szybko po aplikacji zasypiam, psikam i za pół godzinki już śpię do rana. Najważniejsze dla mnie,ze nie ma skutków ubocznych ponieważ jest na naturalnych składnikach melatoniny i melisy.

Gość MarekKota
Mimo, że jest sylwestra, żadnego alkoholu. Oglądałem TV. Nie mogłem zasnąć, więc wziąłem melatoninę (3 mg) dwie godziny temu. Skutek? Zaczęło kręcić mi się w głowie, bardzo źle się czuję (dyskomfort). O spaniu w ogóle nie ma mowy. Włączyłem komputer i szukam przyczyny. Kilka dni temu wziąłem pierwszą tabletkę, teraz drugą. Taki sam skutek. Chyba tą całą melatoninę wyrzucę.

Witam, cierpię na bezsenność więc wzięłam melatoninę 5mg gdyż do tej pory inne środki były nie skuteczne a ludzie z otoczenia zapewniało mnie o jej cudownym działaniu. To była najgorsza decyzja: wystąpiły zawroty głowy, palpitacje, po zamknięciu oczu jakieś dziwne niczym z horroru szybko przelatujące obrazy. Gdy wreszcie udało mi się zasnąć, po godzinie obudził mnie silny ból głowy, nudności i znowu palpitacje. To była chyba najgorsza noc w moim życiu więc pozostałość opakowania wyląduje w koszu. Wiem, że na każdego działa inaczej, u mnie się nie sprawdziła a wręcz zaszkodziła. Pozdrawiam