Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SexyBabySoon

Dobra! Koniec żartów! Odchudzam się! 15 kg do czerwca! START!

Polecane posty

Gość Sakiewkaaaaaa
Jeżeli chcesz się szybko i skutecznie odchudzić to zrób tak jak ja . Zacznij mocno trenować, trzymaj się diety i wspomóż się np slimette z http://jagodAacaiberry.pl Ostatnio bardzo popularny środek przyspieszający odchudzanie. Ja się trzymałam tych 3 zasad 2 miesiące i schudłam 13 kg!

Gość gość chwilowy
Ja też mam dość włśnie zamówiłam na allegro dwa opakowania Slim Fastu bo juz nie mam do siebie słów było 7 do zrzucenia już jest 10

Gość gość chwilowy
Ja też mam dość włśnie zamówiłam na allegro dwa opakowania Slim Fastu bo juz nie mam do siebie słów było 7 do zrzucenia już jest 10

Gość gość chwilowy

Gość gość chwilowy

Gość gość
Tyle razy się już odchudzałam i szukałąm pomocy na blogach, stronach itp że szok;) i ciągle powracający jak bumerang efekt jo-jo dokładał mi kolejnych kompleksów. Kilka miesięcy temu trafiłam przez ulotkę na poradnię Dietlife.pl i zdecydowałam się zamówić dietę. Tanie to nie jest, ale jak dostałam program żywieniowy to już wiedziałam za co płacę- warte każdej złotówki. Chudnę powoli, skutecznie, jem pyszne rzeczy i czuję się zdrowo.Czego chcieć więcej;)! polecam Wam również i będę polecać wszystkim, bo sama się przekonałam na własnej skórze co znaczy profesjonalna pomoc.

Gość maltanioGOSIA
ja wlasnie jestem na drodze do osiagnicia do idealnej figury po prostu zdorwo sie odzywam troche cwicze w domu z yt i wspomagam się acetomale. ten suplement przyspiesza metabolizm. Błonnik zawarty w Acetomale poprawia perystaltykę jelit i oczyszcza je ze złogów, które spowalniają przemianę materii. Schudłam z tym 10 kg w poltorej miesiaca. jestem pod wrazeniem, na pewno zamowie kolejne opakowanie ;)

jasne.. kolejne opakowanie kolejny spam, cudów nie ma, od leków się nie da schudnąć... dlaczego zawsze w tych ulotkach pisze - jedz 5 posiłków dziennie i ćwicz, a leki przy okazji? bo to nie leki a zdrowe jedzenie... cuda sprawia