Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda panna22122

Pytanie do dziewczyn które miały suknie z gorsetem.proszę wejdzcie..

Polecane posty

Gość mloda panna22122

marzy mi sie sukienka z gorsetem ale bylam na kilku weselach i widzialam ze nie byly one wygodne dla mlodej panny. spadaly ,co chwile musialy dzwiga do góry> czy tak musi byc zawsze? od czego to zalezy co ja mam zrobic:(

ja bałam się, że moje cyce wyfruną jak nie będę mieć ramiączek więc do gorsetu kazałam dorobić delikatne ramiączka z różyczkami :)

Hmm, Najprostrzym rozwiązaniem będą ramiątrzka. Mogą byc odpinane. na mszy moze bys sukienka bez ramiączek. Podczas zabawy weselnej ramiączka mozna dopiąc i Juz :D Suknia nie spada :D

Jeśli gorset jest uszyty na miarę to \"nie ma szans\" żeby przeszkadzał, zsuwał się, ect!!! Warto znaleźć dobrą krawcową, która idealnie uszyje sukienkę za znacznie mniejsze pieniądze niż w salonie. Moja była fantastyczna i wogóle jej \"nie czułam\", no i co najważniejsze zrobiła wrażenie na wszystkich, a ja byłam bardzo z niej zadowolona;-)

Gość tylko co bedzie jak sie
jesli gorset jest dobrze dopasowany to nie moze spadac. czesto dziewczyny podciagaja gorset z nerwow.

Gość aż smutno czytać
Ze mnie krawcowa też wzięła miarę i co... kiecka była stanowczo za duża a gorset pomieścił biust, stanik z gąbkami i dodatkowe wkładki a jeszcze zostało miejsce, które musiałam mocno zasznurować :/

Gość nieeee wiem w sumie
powiem tak nigdy nie zaloze juz gorsetu!!!!!!!!!!1moze dlatego ze mam duzy biust ale ogolnie bylo mi bardzo nie wygodnie wygladalm poterznie!do tego gdy siedzilam a pozniej wstala gorset pod piersiami ulozyl sie w dwie faldy od brzucha.Nie wiele moich znajomych narzekalo na gorset nie ktore jak mialy na ramiaczka to w miare ale dla mnie gorset na ramiaczkach to nie gorset lepsza byla by suknia.polecma