Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna i zrozpaczona

Pomocy!śłub w marcu a ja nie mam sukni

Polecane posty

a jaki model? zobaczylabym na internecie

gdzie się mieści salon? w jakich mniej więcej cenach są suknie? co prawda znalazłam jużkrawcową, któa zgodziła mi się uszyć sukienkę, ale nie do końca jestem do niej przekonana. wstępnie wybrałam model demetrios 9620 - bardzo mi sie podoba. Ale nie wiem, czy ta krawcowa poradzi sobie, a całą kwotę chce wziąć od razu...dlatego też nadal szukam

do autorki troche sie dziwe w styczniu sie obudziłaś że kiecki nie masz jak szukałaś we wrześniu i nikt ci nie pomógł to trzebabyło isc w pazdzierniku a nie jak dupa wyjść w styczniu znależ suknie na marzec jest problem nawet uszyc nie zdąrzysz tylko kupic taka jaka jest mam krwcową we bełchatowie kóra ma zawsze w salonie kolekcje ale to bełchatów

moja kolezanka ma boska sukienke do sprzedania, kolo ecru, tlyko ze nie wiem jak z rozmiarem, 36-38, ale naprawde ladna!!jak bys chciala wiecejn informacji albo zobaczyc zdjecie to napisz

Gość karizma
Kolezanko. Napewno tam gdzie mieszkasz masz jakies salony slubne.Idz sobie tam ,poprzymierzaj sukienki,bo ona na wieszaku wyglądają nijak, dopiero jak załozysz to widzisz siebie.Ja mam taka sukienke której bym naweet nigdy nie chciała gdybym ja zobaczyła na wieszaku albo na manekinie.I napewno znajdziesz cos dla siebie.Wypozyczyc jest najlepiej,po co wydawac tysiące tylko na 1 dzien.Bez sensu.