Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gwiazdozbior Gwiazd

Dziewczyny bierzecie probiotyki z pigulkami antykoncepcyjnymi?

Polecane posty

Gość Gwiazdozbior Gwiazd

Ginekolog przepisujac mi tabletki Cilest powiedziala, ze moze sie tak zdarzyc ze bede czesciej miec zapalenia pochwy i zapisala mi Lacibios Femina oslonowo... Czy to naprawde tak jest ze sie jet bardziej podatnym przy braniu hormonow??

Gość kichaczek
Owszem, każde zmiany hormonalne mają wpływ na nasz organizm, a branie tabsów może się przyczynić do wystąpienia grzybicy. Poczytaj sobie ulotkę twoich tabletek, powinnaś mieć tam coś niecoś o tym napisane. A jak się bierze probiotyki jak lacibios femina, to organizm jest silniejszy i nie dopuszcza do namnożenia się grzybów czy bakterii chorobotwórczych. Jak dla mnie masz bardzo przyzwoitego ginekologa, który myśli globalnie.

Gość suchosc ciagla suuuchosccc
eee a to dziala wogle? od kiedy lykam piguly, to mam ciagle problem z suchoscia pochwy i co stosunek to potem podraznienia, bol, ranki nawet sie robia! :o i juz nie raz mialam przez to zapalenie i grzybice :( jak pomaga to sobie chyba kupie... jaka cena tego lacibiosa fy? bez recepty? a przy okazji mozecie mi zel nawilzajacy dobry polecic?

Gość kasiuulka20
a czy czeste oddawanie moczu z bolem ( cos w rodzaju zapalenia pecherze, a moze i zapalenie) jest skutkiem brania tabletek? czy raczej moze samego stosunku? jak macie takie problemy to piszcie jak to leczycie:(? i czy te leki wplywaja na obnizenie dzialania tabletek anty.

Gość rotka
problemy z suchością pochwy niestety to też skutek brania tabsów, dobry żel nawilżający, hhm feminum, albo durexa, lacibios femina serio działa,tylko go trzeba regularnie stosować, cena w zależności od apteki ale cosik koło 22 złociszy. A takie częste oddawanie moczu i ból może świadczyć o zapaleniu pęcherza, do lekarza trzeba, bo jeśli to bakteryjne, to trzeba koniecznie leczyć. Po stosunki może wystąpić ból z pieczeniem, to skutek obtarć, dlatego najlepiej stosować właśnie te żele nawilżające.

Gość durex czerwony jest boski
ten fioletowy 2 w 1 do dupy

Gość ogul
czerwony jest fakt niezły, fioletowego nie próbowałam, a co z nim nie tak? ja tak właśnie dumam nad tymi probiotykami, bo ja osobiście jeszcze nie biorę, ale poczytałam ulotkę moich tabsów i jest jak byk, że ich branie może spowodować grzybicę, więc chyba wolę sie zabezpieczyć wcześniej. Mówicie, że lacibios femina? musze sobie zgooglować i poczytać.