Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pseudomimka

totalna pustka.....

Polecane posty

Gość Pseudomimka

Moje zycie potoczyło się tak a nie inaczej. Moje ostatnie 2 zwiazki przyniosły mi wiele szczęścia ale i jeszcze wiecej cierpienia. Dlatego postanowiłam ze na jakis czas koniec z Facetami. Mijały miesiące potem lata( 4lata) a ja potrafiłam sie zblizyc do faceta jako do kolegi tylko wtedy gdy wiedziałam ze poprostu jestem nie w jego typie. Tak minełi mi 4 lata. tej jesieni postanowiłam coś zmienic w swoim życiu. w wiadomym kierunku. I tak zaczął sie mój zwiazek z Zbyszkiem. Jesteśmy ze sobą oficjalnie ok 3 moze 4 miesięcy... znamy się juz troszke dłuzej moze z 3 lata. Zbyszek jest naprawde wspaniałym facetem. Kocha mnie, jest w stanie wiele dla mnie zrobic. wiele mi wybacza i znosi. Wiem ze chce spędzic ze mną reszte swojego zycia. Ale ja nie wiem czego chce, czego mam chciec... nic nie wiem. Dobrze mi gdy jest przy mnie i wiem ze nic zlego z jego strony nigdy mnie nie spotka ale czuje w srodku jakąś blokade. nie czuje zadnych emocji nic.... gdy tylko pojawia się nutka tesknoty w moim serduszku to z całych sił ją niszcze... chociaz tego tak naprawde nie chce... czuje się juz taka puta w srodku... jakby wypalona. Nawet zblizenia fizyczne sa takie puste.... to niee tak ze nie chce z nim być. Bo naprawde chce ale jakos nie umiem poradzic sobie z okazaniem uczuć, z ich przezyciem... Pomóżcie

Gość mam to samo niestety
tylko ja jestem teraz na etapie ze zero facetów a jezeli juz to kolega:( poprostu nie potrafie sie zaangazowac, jakas tak apusta i jestem wypalona, nie umiem juz kochac ani zaufac :(

Gość Pseudomimka
tylko co najdziwniejsze ja mu ufam. Jestem na 100% pewna ze nie bedzie taki jak jego poprzednicy... ale to nie zmienia faktu ze czuje się tak jak sie czuje