Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Deska pragnę Cię ...

Deska będziemy się kochać?

Polecane posty

Gość Protestuję
Deska kończy niedługo(????) 24 lata i jest intelektualnie bardzo dorosła, emocjonalnie infantylna, a jej niektóre poglądy na życie to niezawodny dowód starczego zdziecinnienia. I pomimo tego, że ma zgrabne nogi, to przez całe swoje życie próbuje poprawić ich wygląd. Jasno trzeba powiedzieć, że ma zadatki na jędzę. Deska, to był najszczerszy podziw, żadna wazelina ani trucizna.

Gość stolarz
ja też się piszę na kochanie jak coś

Gość ja też się dopiszę do kolejki
:classic_cool:🖐️

No ja się tylko nie zgadzam z tym, ze będę jędzowata. Bo już jestem:P I faceci po 30 nie są dla mnie, bo myślę, ze traktowaliby mnie jak dziecko, a ja tego nie lubię. Lubię mieć w jakiejś dziedzinie rację i lubię, jak mi się tę racje przyznaje:P I nie chodzi o przyznawanie, tylko o to, żebym ją faktycznie miała:classic_cool: Jak nie, to jestem nieszczęśliwa:O I ogólnie czuje się dzieckiem, więc raczej mnie ciągnie do jeszcze młodszych niż ja:O

Gość uwaga powyżej dowód że deska
jest adminem - dwa posty w tej samej minucie! ACHTUNG! WNIMANJE! POZOR!

Gość ja bym chętnie ...
... polał Deskę bitą śmietaną i zlizywał ją z jej ciałka 😘 ... i równie chętnie polałbym ją inną śmietaną :classic_cool:

Gość to ja twój fan
🌼

Gość to ja twój fan
To nie ja pisałem o śmietanie...

Gość to ja twój fan
gdyż nie lubię :P

Gość deska nr dwa
desko która przegrałaś życie - dołączam się do CIEBIE ... mnie tez los skrzywdził... ale z tego co pisze Twój fan to jesteś naprawdę bardzooo podobna do mnie :) albo ja do Ciebie :) i rówieśnicami chyba jesteśmy... gdzieś w świecie mam siostrę bliźniaczkę - może jesteś nią TY? :) siostra odezwij się :) BUZIAKI SŁOŃCE

deska nr dwa----> nie wiem, czy mnie los skrzywdził, ale jeżeli tak, to raczej głupotą, a nie brakiem cyców. Napalony fanie, to w takim razie, jak znam życie, zaczniesz pisac pracę za 2 lata:P Oby tylko nie odebrali Ci zasiłku:O Bo jeszcze odłączą Ci internet i nie będzie z kim plotkować po nocach:classic_cool: