Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Goskaaaa 26

Lepszy ze mnie kierowca-mechanik niz z mojego faceta

Polecane posty

Gość Goskaaaa 26

Heh... nie moglam sie doprosic zeby ustawil gaznik.... W koncu sama to zrobilam (szkoda mi bylo kasy na mechanika)... Wymienilam uszczelki (koszt to 5 zl), i sama sobie wyregulowalam gaznik.Banalnie proste. W ksiazce napraw jest opisane... Jedna sruba to obroty, druga to mieszanka paliwowo - powietrzna... Jak przy puszczaniu gazu strzelal to zwiekszalam srubke z ustawieniem mieszanki..... ale tez nie za duzo mozna ja zwiekszyc bo bedzie kopcic. Obroty ustawilam na sluch.... Facet stawil foch, powiedzial ze to zadanie dla mechanikow. Po co mam placic skoro sama to sobie moge zrobic? Samochod prosty jak budowa cepa, sluzy mi jako drugi na dojazdy...

Gość Goskaaaa 26
No ze on jest ciapa... Ma 31 lat a nie umie nawet wywiercić dziury w ścianie...... Ehhh

Gość bo od tego ma Ciebie
:P

Gość Goskaaaa 26
Ostro ścinam zakręty moim Polonezem, gdy słucham niezapomnianych przebojów Papa Dance i Eleni, ponadto tak doskonale dopracowałam urynoterapię oraz koproterapię że praktycznie żyję w obiegu zamkniętym co jest bardzo ekologiczne :)

Gość zdajesz sobie sprawę kobieto
że tym czynem wykastrowałaś swojego faceta? :D

Gość uwielbiam
:D:D:D:D:D uwielbiam Was czytać--duet marzń Nagi i komiczne:D:D:D cudownie jest zaczynć dzień czytającWasze posty ;)

jakie to szczęście, że ja nie mierzę męskości mojego faceta stopniem jego sprawności jako mechanika samochodowego zastanów się \"zdajesz sobie sprawę kobieto\", jakbys się czuła (chociaż pewnie napisał to typowy facet) jakby np. Twoja kobiecość była mierzona sprawnością w gotowaniu zupy?

Nagi - elektroniczny ekshibicjonista sieciowy, epatuje swą demonstracyjną obelżywością w celu zagłuszenia krzyku własnej introwertycznej zaniżonej samooceny :P

uwielbiam Kalsyczny przykład pustoty emocjonalnej, chłostanej paroksyzmami bezrozumnego śmiechu. Obraz osoby po krachu psychicznym. Bezradny kikut, leżący wśród zgliszcz własnych niedomagań mentalnych, jak strach na wróble, zadziobany na śmierć przez ptaki. :classic_cool:

Gość uwielbiam
:D:D:D wypas:P:P a mnie i tak się podoba wszystko co napisze Nagi i Komiczne :P:P:P:P:P

Gość przerost formy nad treścią
mnie nie bawi :P

Gość uwielbiam
przerost--- widocznie nie potrafisz czytać ze zrozumieniem :P:P krytykujesz bo nie rozumiesz co tam pisze :P:P:P

Gość przerost formy nad treścią
moze by mnie bawiło, gdybym nie rozumiała :P

Gość uwielbiam
nagi--- to było słabe:P:P