Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anunia0-0

Dalczego

Polecane posty

Gość anunia0-0

Dalczego myślimy jedno a robimy drugie?? Dlaczego nasze serce nie zawsze zgadza sie z myslami?? Wiem ze nie tak to powinno byc! Wiem! ale co z tego... skoro moje serce i tak wie swoje. Zakochałam się w mężczyźnie z ktorym nigdy nie będe. Myślałam, że jakoś- nie wiem jak ale o nim zapomne. Niestety nie potrafie....

Gość to chwilowe zauroczenie
nie histeryzuj, jakbys musiała po nim prać brudne skarpety tak jak jego zona to pewneiby ci przeszło po miesiacu;D

Gość koniec koniec koniec
Rzecz jest w tym, że Romeo i Julia zmarli młodo i dalszego ciągu nie znamy...

Gość anunia0-0
nie sądze zeby było to chwilowe zauroczenie. Jestem raczej nie ufna i ciezko mnie do siebie przekonac... a z nim:) było inaczej.... jeszcze nigdy az tak dobrze z nikim sie nie rozumiałam

Gość to chwilowe zauroczenie
pewnie jesteś bardzo młoda, jak miałam 18, ba nawet jak miałam 25 lat to myślałam podobnie jak ty, mówię ci...tydzień z gościem pod jednym dachem i czar by prysł:D Teraz jest fajnie bo dreszczyk emocji i w ogóle przy rzadkich okazjach do spotkań trudno poznać druga strone medalu...a ona jest;) pogadaj lepiej z jego zona

Gość anunia0-0
Nie ma żony!!! to po pierwsze i wiem ze ma wady!!! jak wszyscy nie raz doprowadzał mnie do szału i naprawde go nie idealizuje... mam problem bo nie wiem jak sobie z ta cała sytuacja poradzic a wy probujecie mi powiedziec ze nie znam zycia:) nio ciekawie:)