Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sami33

Ja już nie mogę!!!

Polecane posty

Nie daję sobie rady z niczym! Cała rodzina mojego chłopaka jest przeciwko mnie! Uwazaja,ze jestem z nim tylko dla kasy a wcale tak nie jest.Kocham go bez wzgledu na to czy ma pieniadze czy nie. Ale oni mysla,ze jest inaczej.Ublizają mi,ze jestem suką,szmatą i smieciem.Ale to jego ojciec-wlasnie on najwiecej ma do powiedzenia,bil swoją zonę,wyzywał itd.On nawet jej nie bił tylko katował! Od 4 miesiecy nie zyje. Nawet teraz po jej smierci nie potrafi się nawet o niej dobrze wyrazic.Ja nie mam już siły.Byłam w ciazy ale byla to ciaza obumarła a oni twierdza,ze wcale w niej nie bylam tylko chialam go na dziecko zlapac.Czy powinnam im udowadniac,ze bylo inaczej? Nie wiem o co im chodzi.Moze o to,ze bylam w Domu Dziecka,ze nie mam swojego mieszkania i rodziny? Jak mam sie teraz zachowac? jest mi źle,ze kazdy mnie ocenia a nie ktorzy nawet mnie na oczy nie widzieli.Teraz moj chlopak poszedl do ojca. Boje sie,ze bedzie go przerabiał na swoja stronę. Kurcze ja zwariuję!!! Najgorzej mam ja.Bo nawet nie mam z kim porozmawiać.

Gość a tfu tfu tfu
Jarek twoje ironiczne uwagi sa tu zbedne.......

Gość Jarek głupi jesteś
szkoda słów:(

Gość wez sie Jarek juz zamknij
a Ty autorko topicu nie martw sie jesli chlopak Cie naprawde kocha to odwroci sie nawet od rodziny by z Toba byc:)

Gość a tfu tfu tfu
czyli mam uznac ze koncowka wypowiedzi to jedynie podsumowanie wcale nie ironiczne??

jasne, chłopak naprawdę Cię kocha, szczególnie w nocy Cię kocha, miej nadzieję, że pokocha Cię też parę razy za dnia 🖐️

Gość a tfu tfu tfu
popieram :) Jezeli Cie kocha nikt mu nie zrobi wody z mozgu. Wspolczuje jedynie tescia no i rodzinki bo miara czlowieka wcale nie jest to czy mial pelen dom lub ma kase...Bedzie dobrze:)

Gość a tfu tfu tfu
Jarek obijasz sie o dno....... kiedys twoje wypowiedzi moze i byly smieszne ale stare czasy minely bezpowrotnie.....Szkoda ze braku wyczucia nie mozna leczyc :) przydalaby Ci sie terapia

tfu tfu - tu masz rację, to podsumowanie, nie ironia... ironią jest to, że autorka leci na pieniądze a wypisuje na forum, że jest z kolesiem dla "miłości"

Gość a tfu tfu tfu
nie znasz autorki i po kilku zdaniach nie mozesz stwierdzic czy leci tylko na kase !! Opamietaj sie :P

Gość a tfu tfu tfu
wow Ty masz chyba jakis uraz do kobiet..... :o

a tfu tfu dziekuje Ci bardzo za slowa otuchy:) A Ty Jarek chyba musiałes nie zlego kopa w zyciu dostac od dziewczyny,ze wszystkie mierzysz jedną miarą!

Gość a tfu tfu tfu
Sami napewno nie pokzuj tesciowi i rodzinie ze sie przejmujesz ich komentarzami, to wtedy tylko ulatwia ludziom dogryzanie..... Pewnie gdy chlopak stanie po twojej stronie to tesciu zmieknie, moze nie od razu, bo czasem na odrobine rozsadku czeka sie baaaardzo dlugo....