Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

killer87

najwieksza tragedia mojego zycia- prosze o powazne potraktowanie i pomoc

Polecane posty

poznalam chlopaka. spotkalismy sie pisalismy dzwonilismy. moje zycie wreszcie nabralo sensu. wyjechal za granice ale wrocil przed swietami. czulam sie przy nim bezpiecznie. zapewnial o milosci i choc ja nie bylam pewna po moich przejsciach dawal mi czas i mnei rozumial i szanowal.mial swoje problemy rodzinne ale byl opiekunczy i uczuciowy i to mnei w nim urzeklo. studiuje prawo. on jest po szkole zawodowej. mial ambitne plany by pracowac , zrobic prawo jazdy, zdac mature w szkoel dla doroslych. czulam sie jak w bajce. i nagle wczoraj moj czar prysl. mial w poniedzialek przyjechac poniewaz wczesniej pisal ze byl zlozyc papiery i czeka az kierownik zadzwoni na ktora zmiane ma isc do pracy. bardzo sie cieszylam z tego powodu. jednk wylaczy ltelefon na cala dobe i teraz wiem dlaczego... dzwonil z radiowozu ze wioza go do zakladu karnego na 3 mc i plakal i mnei przepraszal. zupelnie nie wiem co mam teraz zrobic i jak w takiej sytuacji sie zachowac.oklamal mnie z ta praca i byl na policji w tym czasie. nei wiem czy nie chcial mnei martwic czy robil ze mnie idiotke. znamy sie okol o 3 miesiacy ale wlasnei tego feralnego dnia kiedy mielismy sie spotkac mialam mu powiedziec ze go kocham i ze naprawde m i zalezy. nie powiedzialam mu tez tego gdy dzwonil. nie znam jego rodziny ani nie mam z nimi zadnego kontaktu. on przyjezdzal do mnie. nie wiem co mam zrobic..napsiac mu list do wiezienia..jechac tam? rodzina mi go wybija z glowy ale ja nie potrafie o nim zapomniec. co ja mam zrobic??????

daj sobie z nim spokoj ..... na 3 miesiace za niewinnosc nikogo nie zamykaja :O jestes mloda (o ile rocznik masz w niku) , spotkasz jeszcze niejednego fajnego faceta :) trzymaj sie 🌼

skazali go za pobicie jakiegos chlopaka na 3 miesiace. niby tamten zaczal. moj niedoszly chlopak zareagowal a tamten poszedl z tym na policje

niewazne kto zaczal... ale skoro tamten , to dlaczego twoj \"niedoszly\" nie zglosil tego na policji ? szczerze - daj sobie z nim spokoj ...

on ma ciezka sytuacje rodzinna. opiekuje sie chorym ojcem. rodzice sie rozwiedli. ojciec pil. nie mial latwo. bardzo dojrzale podchodzil do spraw uczuciowych. chcial byc dobry. tylko byl zbyt porywvczy. boje sie ze on teraz cierpi. jest pierwszy raz w wiezieniu. rodzina cierpi.ja cierpie. on moze sie zmienic...a jakby wiedzial ze jest ktos kto mu pomoze i da szanse i wyprowadzi na dobra droge to moze nie stoczylby sie na dno ;-( jak uwazacie? prosze o pomoc..ja placze i nei moge sobie z tym poradzic ;-(

tamten rozpoczal ustnie i podobno od slowa do slowa i moj niedoszly go pobil. i dlatego tamten poszedl.

"tamten rozpoczal ustnie i podobno od slowa do slowa i moj niedoszly go pobil. i dlatego tamten poszedl. " no to juz wszystko jasne :O wyobraz sobie, ze jestescie razem , cos jest nie tak - klocicie sie, ty go wyzwiesz (rozpoczynasz "ustnie"), a on cie pobije.... bo predyspozycje do tego ma - jak pokazal :O

on kobiet nie bije. ojciec bil matke i on na to patrzyl i zawsze staje w obronie kobiet. gadalismy o tym... ale masz troche racji..ja chyba jestem nim zaslepiona i ufam mu choc dopiero przed faktem dokonanym mi powiedzial o wiezieniu i jeszcze chcial sie spotkac i pisal ze ma prace !!!!!!!!! chyba liczyl ze go nie zamkna ;-( ;-( ;-(

to że o tym gadaliście to jeszcze o niczym nie świadczy to że jego ojciec bił matkę moze podziałas na niego dwojako: moze wywołac w nim wstręt do przemocy lub wrecz przeciwnie- chłopak moze zacząc pwielac wzorzec wyniesiony z domu rodzinnego takze na dwoje babka wróżyła na razie mamy przykład agresji zapomnij o nim tak będzie lepiej

nie zdazyl mi powiedziec o co dokladnie sie poklocili.mniejsza z tym. co do bicia kobiet wywolalo to w nim wstret i uderzyl kiedys ojca za to gdy mial 16 lat. nie potrafie o nim zapomniec ;-(

dam sobie reke uciac,ze go zapomnisz :) tylko musisz tego chciec, znajdz sobie normalnego chlopaka , dobrze ci radze :)

byl najbardziej idelnym facetem pod wzgledem uczuciowym jakiego znalam. chcialam stracic z nim dziewictwo. tylko ze kiedys jak na luzie po kolezensku o tym gadalismy to przyznal sie ze spal 4 razy ze swa dziewczyna i raz byl w domu publicznym bo wujek go zaprowadzil po pijanemu w dniu jego 18 urodzin i on nic nie pamietal. to tez mnei troche zniesmaczylo i wlasnie mi sie to przypomnialo

Gość czekajaca na obiad
Skoro pobil juz tego chlopaka i kiedys swego ojca to znaczy ze raczej nie ma wstretu do przemocy. Skad wiesz czy kiedys nie podnioslby reki na ciebie bo zrobisz cos nie tak i dla niego to akurat bedzie wyjatkowa sytuacja i bedzie czul sie usprawiedliwiony? Szczerze mowiac ja bym sie zastanowila nad taka znajomoscia. Poza tym zaklady karne, wiezienia zmieniaja ludzi. Jak wyjdzie to moze nabyc wieziennych nawykow, moze wyniesc dziwne znajomosci, ci ludzie tam moga miec na niego zly wplyw.

czyli chociaz bede starala mu sie pomoc i kontaktowac sie z nim niczego w nim nei zmieni tak?

do listy plyna ryby plyna dodaj + chodził na dziwki już wiesz co masz zrobić ze swoim skomplikowanym uczuciowo brytalnym kurwiarzem-kryminalistą?

ale po co Ty chcesz sie z nim kontaktować???? pomóc mu - to fikcja kawał zycia zmarnujesz a w niczym mu nie pomożesz :O

wiem ze to zalezy od niego. on wielokrotnie powtarzal ze on nei chce takiego zycia i ze chce sie zmienic i chce milosci ktorej nei mial w zyciu. zerwal kontakty z wiekszoscia kumpli. on naprawde chcial byc dobrym czlowiekiem. tylko teraz jak nkt mu nie pomoze to on stoczy sie na dno. zalezy od niego jaki bedzie po tych 3 mc jesli za wszelka cene bedzie chcial z tym skonczyc i sie usamodzielni znajdzie prace i szkole to ok ale jak ma byc tak jak dotad to ja dziekuje bardzo

wiesz co - przeczytaj sama siebie od początku bo zaczynasz sobie zaprzeczać najpierw piszesz że jest idealny, a za chwilę ze ma się zmienić, bo dziękujesz bardzo ......

na 3 miesiace to pewnie dostal areszt, tam bedzie czekal na rozprawe, a za popbicie moze dostac kilka ladnych lat:O

Gość pełnomocnik
Jeśli studiujesz prawo to powinnaś orientować się, że za udział w bójce i to jeszcze jako osobie sprowokowanej nie wymierza się kary bezwzględnego pozbawienia wolności. Jeśli nawet sprawa nie zostałaby umorzona, to wyrok byłby w zawieszeniu - gość prawdopodobnie ściemnia i był już notowany albo skazany wcześniej. Radzę sprawdzić.

pełnomocnik tez mnie to wlasnie zastanowilo... za to grozi ograniczenie wolnosci pozbawienie jej lub grzywna..wiec dlaczego od razu 3 mc ???? i w tym sie jeszcze nie orientuje w tych sadach 24-godzinnych... w niedziele bylo to zajscie a wczoraj juz jechal do wiezienia???

Gość jestescie niesprawiedliwi
znam kilka osob, ktore maja wyroki za rozne sprawy i nie sa to jacys recydywisci. kazdemu moze cos cos podobnego przytrafic...nie wierze, ze wasi faceci przeszliby obojetnie kolo kogos kto by ich zaczepil, ze nie mieliby ochoty przylozyc..sa rozne wystuacje i nie mozna kogos przekreslac na te podstawie. chlopak wywodzi sie z patologicznej rodziny, ale to nie znaczy, ze musi ta patologie dziedziczyc. co innego owszem znaja sie krotko i pewnie przez te trzy miesiace jeszcze wiee sie wydarzy, pewnie o sobie zapomna, ale to nie znaczy,ze dziewczyna ma sie go wyrzec i o nim zapomniec.

dobra, pierdolenie kotka za pomoca młotka a nie rozmowa zrobisz jak uważasz, podejrzewam że decyzja była podjęta zanim nawet załozyłaś ten topic powodzenia w zyciu 🖐️