Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alicja 33 lata

zapach między wargami mnie niepokoi a czy powinien?

Polecane posty

Gość Alicja 33 lata

Jakby tu napisać, aby nie zostało to potraktowane prowokacyjnie.Nie mam z kim rozmawiac a tu jestesmy anonimowi i łatwiej nabyc opinie. Do dziewczyn. Chodzi o zapach intymnych miejsc, a w szczegolności między wargami małymi a większymi. Myję się co rano tam płynem ale po kilku godzinach np w wc w pracy dotykając tej wneki między wargami małymi i większymi po obu stronach czuję śliski smrodzik. Wiem każda pochwa ma jakis zapach mało przyjemny.Po kilku godzinach od umycia przeraza mnie ten zapach.Czy wy tez tak macie?czy moze to chorobowe czy moze taki zapach jest bo mało sie kocham z męzem? nie powinnam się wąchac,ale to robię bo chcę wiedziec jak szybko od umycia zbiera sie ten sliski ..ta sliska maż....

Gość Alicja 33 lata
napisałam na ogólnym i mnie tu skierowali a tu cisza.czy nikogo taki problem nie dotyczy?

Gość kazda cipka
smierdzi, nawet po krotkim czasie po umyciu wiec sie nie przejmuj

Gość Alicja 33 lata
ale jak patrze na te eleganckie babeczki to mam wrazenie ze one nie smierdza imMój mąz tez mówi - jak ci śmierdzi to idz umyj....dziwi sie ze smierdzi mi i obrzydza go to.No mnie tez bo i jego"głowka"ez jakas śliska i nieprzyjemnie pachnie mimo iz rano sie umył. Czuje dyskomfort w pracy po kilku godzinach.Co ide do wc to czuję ten zapach szczególnie jak przejade tam palcem dla sprawdzenia.

Gość jakie te baby głupie
Jestem kobietą i normalne,ze po paru godz.nie pachne rumiankiem,ale Ty masz 33 lata i zadajesz takei głupie pytania.Nie zdziwiłabym sie jakbys miała 14 ale 33 :-) to szok,ze taka głupia kobieta moze byc w tym wieku.A Ty w ogole wiesz do czego masz cipke?

Gość jezus mariaaaaa
to jest normalny zapach z cipki, kazda kobieta tak ma i nie przejmuj sie

Gość Alicja 33 lata
no moze mam pokręcone w psychice skoro mam tyle watpliwości. Dlatego pytam więc odpowiedz mi jako tej głupiej i chorej psychicznie.

Gość jakie te baby głupie
Alicja 33 jezeli masz jakiekolwiek wątpliwosci co do swojej cipki to udaj sie do ginekologa,zrob cytologie iw tedy okaze sie czy to jest fizjologiczny zapach czy powstały z jakiechs zapalen.A w ogole juz Ci pisałam,masz 33 lata a zachowujesz sie jak 14 latka :-)

Gość co za głupoty
jak masz tak od zawsze to znaczy że to twój naturalny zapach jak od niedawna - to won do lekarza I KONIEC DYSKUSJI!!!!!!!!!!!

Gość maria-1951
myć, myc, jeszcze raz myć

Gość alalaladfjj
Ja tam żadnych "smrodzików" nie miewam. Lubię nawet swój zapach intymny. Nie wiem, o czym wy tu piszecie, o tym rybim zapachu i tak dalej. Jedyny problem w tym miejscu może być związany z oddawaniem moczu (w zasadzie, jak się chce zachować czystość i ładny zapach, powinno się myć za każdym razem - ale są jeszcze nawilżone chusteczki; ja je noszę ze sobą w torebce). Owszem, czasami w upał może być po kilku godzinach problem. Nie wiem jak wy, ale ja się golę tylko do linii bikini, mnie się wydaje, że to może mieć coś wspólnego z tym maniakalnym wycinaniem się do ostaniego włosa. Potem są z tego infekcje i zapaszki. Używam płynu do higieny.

Gość Alicja 33
skoro używasz chusteczek to nie dziwi mnie ze nie czujesz zapaszku i tej mazi między wargami.Spróbuj tak nie uzywac w ciągu dnia nic i wtedy przejedz palcem między wargami to bedziesz wiedziała o co chodzi, o jaki zapaszek. ja wyrywam sobie co jakis czas penseta włoski z war i w okolicy bikini. Co więcej ,nie wiem jak wy ale włoski mi rosną nawet tak miedzy wargą duzą a małą, w tej szczelince. czy tez tam rosną wam?czy znów mam cos nie tak?

Dostałaś rady by iść do lekarza i nie wiem czego sie jeszcze spodziewasz na forum, nikt ci tutaj wymazu z pochwy nie zrobi. Albo masz jakąś infekcję i trzeba ją leczyć, albo to normalny zapach z narządów rodnych a ty wyolbrzymiasz sprawę. Są kobiety które maja paranoję i nawet naturalny zapach traktują jako smród. Wizyta u ginekologa wszystko wyjaśni. Spróbuj w międzyczasie odstawić płyn do higieny intymnej i podmywać sie przez kilka dni czystą wodą. Pomiędzy dużymi a mniejszymi wargami sromowymi zbiera się wydzielina z gruczołów łojowych, stosowanie mydeł i detergentów czasem zaostrza jej zapach.

Gość Alicja 33
Grzybicy niemam, chorób tez.Chodziło mi aby kilka z was wypowiedziało sie czy tez maja tę wydzielinę łojową między wargami i dopiero ty mi powiedziałas ze to normalne.czyli wy tez macie ten zapaszek. Uzywam płynów ale po kilku godzinach juz jest ten zapaszek mało przyjmny ale nie grzybiczny.Nie jest to rzadna infekcja. dzięki

Gość moze nie wkładaj sobie tam
paców w pracy i nie wąchaj. Mam nadzieję, ze przed gmeraniem myjesz ręce mydłem...

Gość moze nie wkładaj sobie tam
i po też...

Gość Samo oczyszczanie
No własnie,nie rób sobie minetki w pracy i w domku,bo jak pózniej majtki przejdą słuzem to po paru dniach śmierdza:(

Mam podobny problem i nie wiem co zrobic. Od kilku dni dopiero sie to zaczelo, wczesniej tego nie miałam. Po kilku godzinach od umycia ( 3-4 godz) czuje ten smrod poprostu jak siedze. Nie wiem co jest tego powodem, zastanawiam sie czy się do ginekologa nie wybrac.Czy moze mieć to związek z grzybicą pochwy? Jak temu zaradzić?

Gość ulalalalala18
Jak mozna wyrywac sobie wloski z cipki penseta :-)

Gość Frania32
Do Alicja 33 lata: Probowalas stosowania probiotyku Lacibios Femina? Jesli nie, to sprobuj. Mialam podobny problem - po jakims czasie przeszlo. Brzydki zapach jest zawsze związany z obecnością jakichs patogenów, najczęsciej bakterii. Niekoniecznie musisz mieć infekcję. Ja zaczelam Łykac raz dziennie po 1 kapsułce LF. Dodatkowo zawartosc jednej kapsulki "rozpuszczałam" w odrobinie przegotowanej letniej wody (pół małej filizanki wody) i rano po umyciu tą wodą z probiotykiem "płukałam" sobie te wszystkie miejsca. Mnie pomogło. Nie wiem, jak bedzie w Twoim przypadku.

Gość zdrowie_ i _uroda
moze nawet nie wiesz, że masz jakąś niegroźną grzybicę, wiec nie mów, że NA PEWNO nie masz...Ja bym sie na Twoim miejscu udała do lekarza. A na początek kup te odświeżające chusteczki- w końcu po coś je wymoślono

Gość gość
I co, dalej ci śmierdzi z p***y?

Gość Smak Gumy
Tylko dobra guma i solidne gumowanie na komisariacie czynią cuda. Każda baba musi poznać smak gumy na milicji. Lać gumą ile wejdzie i zrobić lewatywę gumową gruszką. Lać zimnym końcem.

Gość gość

fajnie że pachnie, mnie to podnieca... najbardziej mocz na sromie coś cudownego.