Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

natalinaa

Kiedy krwawienie z odstawienia?

Polecane posty

Dziewczyny w ktorym dniu przerwy zazwyczaj dostajecie tego krwawienia?? JA za pierwszym opakowaniem dostalam w drugi dzien przerwy a teraz jest drugi i jeszcze krwawienia nie ma. Czy to prawda ze za pierwszym razem wystepuje wczesniej??

Gość na to nie ma reguły
choć są osoby, takie jak ja na przykład, które krwawienie z odstawienia mają jak w zegarku zawsze kończyłam opakowanie we wtorek a w sobotę rano zaczynało się krwawienie i kończyło w niedzielę wieczorem:)

Gość no cos ty nie boj zaby
spoko, ja panikowalam przedwczoraj bo zawsze, od prawie dwoch lat dostawalam 2go dnia, dzis jest czwarty i wlasnie dzisiaj rano dostala;) nie stresuj sie;)

ale zawsze mialas tak jak za pierwszym razem kiedy bralas pierwsze opakowanie?? Bo slyszalam ze na poczatku po pierwszym opakowaniu krwawienie wystepuje wczesniej

Gość obywatelka polska
Ja dostaję przeważnie 4 dnia przerwy a teraz ostatnio cos sie przestawiło i miałam 3 dnia

Gość po pierwszym opakowaniu
dostałam krwawienia 2 dnia przerwy. Ale po drugim opakowaniu dopiero 4 dnia i tak mam do dziś - zawsze 4 dnia. Nie martw się na zapas :)

Gość na to nie ma reguły
ja zawsze miałam tak jak napisałam, przy każdym opakowaniu

To dobrze, w sumie nie zapomnialam zadnej ani sie nie spoznilam z godzina,ale wiecie to moja poczatkowa przygoda z tabletkami :)