Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taaaaaakkkkkk

Pytanie o higienę osobistą.Sonda.

Polecane posty

Gość tak sie zastanawiam......
jak Wy takie czyste możecie podać dłoń nieznajomemu co do którego nie macie pewności czy aby umył ja przed przywitaniem...

Gość nie podajemy ręki
tylko noge. Oczywiscie dotyczy to polskiego zascianka. Mieszkancom zachodniej Europy robimy nawet lodziki :)

Gość tak sie zastanawiam......
interesujące....

Gość buuuuuubu
ja sie myje rano ale tylko zeby buzia a wieczorem biore prysznic czyli raz dziennie "kapie sie"

Gość dotty123
A mnie najbardziej dziwi, że większośc tutejszych czyściochów bierze prysznic kilka razy dziennie, ale głowę to myjecie tylko co 2 lub 3 dni :O Czemu? Myślicie, że skóra głowa się nie brudzi i nie poci? A na włosach osiada kurz, spaliny i wszystko, co jest w powietrzu :O Dlaczego nie myjecie głowy codziennie? Niech mi to ktoś wytłumaczy. Ja kąpię się codziennie i głowę myje również codziennie.

Gość buuuuuubu
wlosow nie powinno sie myc codziennie bo szybciej sie tluszcza:)

prysznic: 2 razy dziennie - rano, po treningu(20:00), a jak nie mam treningu to wieczorem; mycie głowy: co 2 dni, czasem codziennie jeśli odczuwam potrzebę; zęby: rano, w ciągu dnia jak gdzieś wychodzę, wieczorem dłonie: jak zajdzie potrzeba :) Apeluję: myjcie się rano:):P

Gość Odpwiadam20
prysznic rano i wieczorem, a podmywanie zazwyczaj zależy od dnia, ale z dwa razy w środku na pewno :).

Gość kajko i kokosz
Ja biore prysznic raz dziennie, przewaznie wieczorem. Czasem rano lub w ciagu dnia jak sie spoce, ale normalnie nie chce mi sie brac prysznica rano, bo wstaje na ostatnia chwile przed wyjsciem. Nie wiem jak niektorzy kapia sie 3 razy dziennie, skad macie na to czas? Ja jak wychodze rano z domu to do wieczora mnie nie ma.

Gość kajko i kokosz
czasem nie myję się tygodniami, ale wówczas używam dezodorantu najgorzej śmierdzi mi z genitaliów które się kleją po dłuższym niemyciu i jest na nich wtedy taki wodnisty osad strasznie śmierdzący i serek pod skórką fiuta z którego robie oscypki i sprzedaje na rynku

Gość jestescie pierdolnieci
biore prysznic tylko raz dziennie- albo wieczorem albo rano. rano i wieczorem myje twarz i zeby. wlosy 2 razy w tyg, nie przetluszczaja mi sie zbytnio. nigdy ode mnie nie smierdzi, jestem o tym przekonana, ludzie chetnie przebywaja w moim towarzystwie, za wykladach kazdy chce kolo mnie siedziec :P jestescie chyba jakimis grubasami ,ze po nocy jestescie spoceni:o

Gość kajko i kokosz
nie mam penisa, jestem kobieta :P

Gość pikipokipaki
myję się 2 RAZY W TYGODNIU i starczy a WY

Gość pikipokipaki
myję się 2 RAZY W TYGODNIU i starczy a WY