Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

żółty tulipan

zapraszam wszystkich, ktorzy maja do zrzucenia spora ilosc kilogramkow

Polecane posty

mendietta--> ja przytyłam w ciąży coś ok. 17 kg chociaż córcia ważyła tylko 2.5 kg po urodzenia a w ciąży naprawdę starałam się nie jeść za dwoje tylko normalnie. Jeszcze koleżanki na mnie nakrzyczały że dlatego mała tylko tyle waży bo bardzo mało jadłam i to naprawdę nie da się przewidzieć ile się przytyje. moja teściowa w ciąży przytyła tylko 9 kg za drugim razem a za pierwszym 15 wiec to nie ma reguły.

Gość mendietta
Wiesz chyba w takim razie lepiej schudnaąc za wczasu, bo raczej tak czy inaczej się przytuje:(

Gość szklanka wody...
Ilonka to my studiujemy ten sam kierunek :D ja jestem na 2 roku - dopiero :( i studiuje na UŚ w Katowicach. tutaj kobietki piszą ze sporo przytyły po porodzie - a ja jeszcze wcale nie rodziłam :(:( a jak masakrycznie wyglądam?szkoda gadac... na obiadek zjadłam kilka łyżek rosouy, 2 kawałki ryby, łużke ziemniaków i surówkę - sporo ok 4 łyżek, no ale to surówka :) marchewka dobrze wpływa na koloryt cery, a jabłko na przemianę materii :) i mam nadzieje, że to wystaczy na dziś z takich większych posiłków tzn najwyżej jakiś owoc, herbatka bądź dietetyczny jogurcik oczywiście do 18 :)

Gość zniesmaczona a masz
jakieś menu tego 1000 kcal? jAK ułozyc jadłospis ?

Gość mendietta
Zniesmaczona, zajrzyj na strone www.diety.pl.

ja już po obiadku ryż brązowy plus kotlecik z piersi kurczaka mniam:D w lodówce zapas marchewki kefiru i jogurtów naturalnych bez cukru:D szklanko wody jak masz na imie?:) ja jestem na pierwszym roku:D jutro mam egzamin z historii administracji a w niedziele z ustroju samorządu terytorialnego:O za tydzien prawo konstytucyjne, prawoznawstwo i nauka administracji:( no właśnie ja też jeszcze nie rodziłam a swoje waże:O więc trzeba się teraz pozbyć nadmiaru w razie czego bo nigdy nic nie wiadomo:P

przyszlam powiedziec co zrobilam :O otoz nie mialam nic innego w lodowce niz kielbasa :O i zjadlam ja na obiad, jakby tego bylo malo z BIALYM pieczywem + majonez i ketchup :O noooo :O sam obiad dostarczyl mi ok. 850kcal 😭 i juz dzisiaj nic wiecej nie moge zjesc... tylko najwyzej jakis owoc... a nie wiem jak to zrobie, bo ide pozno spac i pewnie zglodnieje o 20 :O i co wtedy? jutro jade na zakupki ;) przyszlam sie tylko poskarzyc a teraz lece na korepetycje :O

yh trzeba Ci klapsa dać na tyłek ale teraz już nie ma co się załamywać tylko trzymać się dzisiaj zjeść jeszcze jakieś owoce, warzywa np marchewke i na tym zakończyć. stało się to się nie odstanie, ale trzymaj się dalej 🌼

Gość szklanka wody...
zniesmaczona czy posiadasz gotową spisaną dietę 1000kcal ? podaj mi

Gość szklanka wody...
a na jakiej jesteś,poproszę o twoj jadlospis

Gość szklanka wody...
witma, poprzedni wpis nie jest mój :[ muszę sie zaczernić! rzeczywiście z tym obiadem to nie wypadło najlepiej, ale coż, spróbuj wytrzymać dziś o marchece do końca dnia, ja też bede do późna siedzieć a raczej wkuwac :( prawo cywilne a Ilonko napisz gdzie studiujesz? ja wolałabym nie zdradzać swojego imienia bo jest dość charakterystyczne :) prawo konstyt. zdaje w tym roku 14 lutego :D ustnie, prawoznawstwo, nauke i historię admin. miałam na pierwszym roku ufff... trzymam kciuki p.s. jużsie zaczerniam bo tu jest mnóstwo podszywaczy, którzy w dodatku nie potafią sie porządnie podszyć! (kolejny wpis)

szklaneczko ktos Cie ewidentnie przesladuje ;) a to (c)hultaj :P nick.........................było ........jest..........wzrost............cel tulipan......................87 ...........85,7.........175..............67 zniesmaczona_ilona..... 84,3......... 82,3........ 167...............67-65 mushellka..................108,5.........84,7.........168................59 szklanka wody.............97............82............172...............65 mendietta.................75.............73............175...............?? diabelska muza..........85.............77..............168..............??

nie wiem jak to się dzieje, ale ktos natrętnie podszywa się :( muszę wymyslić jakąś całkiem nową ksywę... dobrze, że mnie odróżniacie, a jeśli ktoś chce się do nas przyłączyc to nie widzę problemu, tylko niech to zrobi oficjalnie! to tyle na teraz... zjadłam 4 kostki gorzkiej czekolady aaaaa

dzięki szklaneczko znam już tę stronke:) a nie wiem czy znasz tez jest przydatna www.administracja.info co do pokus to ja czasem nie wytrzymuje, ale wychodze z założenia że kawałeczek ciasta czy czegoś innego mi nie zaszkodzi a jak bede obsesyjnie o tym mysleć zeby to zjeść to w koncu rzuce sie i zjem ile wlezie a tak to skosztuje i sie uspokajam:) a dziś coś głodna byłam koło 19 i na kolację wciągnęłam owsianke, kanapke z wędliną drobiową i 2 marchwey:D

😴 zaraz zasne :O ale musze jeszcze posiedziec tak z 2godzinki max... Wklejam teraz moj dzisiejszy jadlospis, bo obawialam sie, ze wciagne cos przez to nocne siedzienie, ale cale szczescie sie powstrzymalam ;) a powiem Wam, ze bylo juz blisko :O lodowka juz stala przede mna otworem tylko ze nie mialam pomyslu co tu by zjesc i jakos wytrzymalam ;) Kurde! jutro jest tylko zerowka a ja sie tak przejmuje :O jak nie zalicze to nic sie nie stanie :D gorzej jak sama nie zalicze z calej grupy :O DZIENNIK SPOŻYCIA 18 stycznia 2008 X Kefir 2 % ....szkl. 250ml.....115,00 X Jajecznica z 2 jaj i masła..... porcja 130g...... 230,00 X Jabłko..... średnio 100g ...... 50,00 X Mandarynka..... średnia 70g ...... 25,00 X Kiełbasa zwyczajna...... 200g.... 420,00 X Majonez....... 1,5 łyżki...... 141,00 X Popularny .......2kromki......250,00 X Ketchup ......1,5 łyżka .......25,50 X Jabłko ....... 50,00 X Mandarynka ..... 25,00 W sumie kalorii: 1331,50 nie jest tak zle ;) Wam zycze dobranoc 😘 a sobie wiecej energii :O

Witam wszystkich :) Pozwolicie, że i ja czasem tu zajrzę? Spełniam wszelkie kryteria, bo naprawdę mam sporą ilość kilogramów do zrzucenia :) Przy 165 cm ważę 82 kg :O Od końca grudnia walczę z moją nadwagą, stosując dietę 1000 kcal i intensywnie ćwicząc. Czasem uda mi się coś zrzucić, czasem z kolei przybieram trochę z powrotem (nie ukrywam, że moim problemem jest zajadanie problemów i kompulsywne obżeranie się, więc wystarczy, że coś w moim życiu idzie nie tak i na wadze pojawia się więcej i więcej... :P ), ale zawzięłam się i będę walczyć do czasu, aż schudnę 25- 30 kg!!! Jeśli ktoś będzie miał ochotę to może mnie odwiedzić na moim topiku ;) http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3641963

Gość Paulina 21
Witam Was dziewczyny. Przeczytalam wasze wypowiedzi. Ja tez sie odchudzam i tez mialam cellulit. i to bardzo duzy az miala takie faldki. I zaczelam chodzic na vacu well bylam juz 10 razy i juz prawie nie mam cellulitu. Jak marszcze skure na udach to wtedy do widac a tak to nie. Chcialabym tak jak wy schudnac te pare (10 kg) moze mi sie uda...