Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewczyna prawiczka

Chłopak się dowiedział, że nie jestem dziewicą, przykro mu i smutno...

Polecane posty

Gość hormon
wyrozumiały wez oposc ten toksyczny zwiazek, nie jest realne zebyscie wyszli na prosta, ona nadal ma go w sercu, nic z tym nie zrobisz i nawet sie nie staraj. powiedz jej ze nic z tego nie bedzie, albo ze chcesz sie wyszalec, cokolwiek i nie trac na nia czasu tylko poszukaj sobie NORMALNEJ partnerki a nie oblakanej malolaty. pozdro

Gość zdecydowany24
Bocop... jesteś ciotą :). Tyle w temacie ale nawet nie wiesz ile radości mi sprawiłeś swoim pedalskim postem. A do laski ... gdybyś miała faceta który wcześniej ruchał problemu by nie było , Twój obecny nie da sobie rady z tym, że ktoś wcześniej był w cudownej, prześlicznej ,jedynej na świecie ,cudownej cipie jego dziewczyny :D... Niech też coś porucha i wróćcie do siebie ...

Gość Ruchacz:D1
No właśnie, niech przeleci pięć sztuk, powie, ze to błędy młodości i znów wróci do Ciebie:)

Gość Marks
wspolczuje chlopakowi. najwidoczniej nie byl zbyt pewny siebie, uwierzyl w delikatnosc dziewcyzn i zwiazal sie z curwa. ja bym ja wyrzucil na smietnik, 5 to znaczy ze dawala na lewo i rpawo

Gość gość
To gminna "Q"

Gość Amaletka
Zupelnie nie pojmuje o co tyle halasu. Pech ze trafilo na prawiczka. Nie badzmy hipokrytami- seks jest dla ludzi i mimo ze dobrze ejst unikac przypadkowego seksu to "dawanie na prawo i lewo" jest przesada. Zakladajac ze dziewczyna stracila cnote w wieku lat 17 to miala jednego partnera na rok. Co w tym zlego?