Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anteek

jak sprawdzić czy dziewczyna naprawdę mnie kocha

Polecane posty

Gość ghbjvl j3a ev
a czy mnie kocha?// kto mi pomozew

Gość ghbjvl j3a ev
mno nie wiem ona ma taki harakter?? głupi zartwbliwy i wsysto by powiedziała kolezanka w szkole i byłbym wysmniany co ja mam zrobic

Gość poiuytrewasdfghjk.mnbvcxz
a mi kto pomoze pawiedziałam mu ze chce z nim chodzic ale boje sie mu to powiedziec dlatego ze boje sie ze on powie swoim kolegom to w szkole i bede wysmiana?!!!!:P:P:( kto mi pomoze prosze ?/

Gość emil
spytaj jej przyjaciulke czy cie kocha To działa

Gość lokess
wiesz co tóryś ci sie zapytal czy ja kochasz a ty "chyba tak" wjec musisz byc tego pewiej a mozesz sprawdzic w ten sposob: im jest wredniejsza tym bardizej cie kocha potem im bardziej sie do ciebie przyzwyczai tym bedzie milsza ale na poczatku bedzie zaprzeczala i wyzywala........

Gość JAreCKiii
Potrzebuje pomocy nie wiem co robic?! Jestem z dziewczyna ponad poł roku mamy po 21 lat za nie dlugo ona predzej niz ja. Na początku naszego zwiazku bylo wrecz idealnie juz myslelismy ze to jest to ze bedzie trwało az do grobowej deski. Jednak po 5 miesiacach bycia razem chcialem czegos wiecej a dokładnie zebysmy spedzali ze soba jedna noc w tygoniu razem. Robilismy to juz predzej tylko zadziej. Ona nie chciala zgodzic sie mnie to denerwowalo i wyprowadzalo z rownowagi. Kłotnie o byle co robiłem ja zachowywalem sie jak skonczony idiota wobec jej i jej rodziny. Doprowadziłem do tego ze powiedziala z nami koniec zadzwonilem od razu bo wiedzialem ze slowami przegiołem. Ona zmieniła zdanie mowiła ze ciezko jej bylo to powiedziec wrocilismy bylo dobrze przez jakis czas. Przed swietami znowu kłotnie przez moje zachowanie ona nie wytrzymała powiedziala ze chce byc sama i ze nie wie co sie dzieje wogole z nami nie wie co czuje. W wigilie sie wszystko unormowało (klotnia byla dzien przed wigilia to nie bylo ostateczne koniec) przez swiata bylo ok w sylwestra tez bylo ok. Druga sobota nwego roku klótnia krzyki problemy w niedziele podjelismy decyzje że ze soba zrywamy ale kontak bedziemy miec. Nie widzielismy sie przez 3 dni ale mielismy kontak tel. Po 3 dniach spotkalismy sie i ona powiedziala mi co jej tak naprawde na sercu lezalo i ja jej tez sotykalismy sie pozniej jeszcze dwa razy i mowilem jej zebysmy sprobowali byc razem bo nie potrafie bez niej zyc a ona nie godzila sie na to nie wiedziala co ma robic nie wiedziala czy ma wrocic czy nie odpowiadala ze nie bo sie bała. Wrocilismy do siebie po 4 dniach od powrotu z czego dwa dni spedzilismy razem nie umiała sie do mnie przytulic pocałowac jak zapytałem czy mnie kocha odpowiedziala ze nie wie jak to nazwac ze czuje cos ale to nie to samo co bylo kiedys na poczatku. Powiedziala ze wrocila z powodu mnie ze nie chciala zebym cierpial ale nie tylko dlatego chciala zobaczyc czy bedzie potrafila byc taka jak chcialem czuła ciepla. Kosztowala nas ta rozmowa wiele nerwow i łzy płyneły jak rzeka. Kiedy pytałem dlaczego to powiedziala ze nie chce mnie ranic i nic nie bedzie mowic kazałem jej mowic co jej lezy na duszy co ja boli zeby to zmienic albo sie dogadac. Nie zerwalismy jestesmy dalej ze soba ona powiedziala ze czas pokaze jak bedzie i ze czas pokaze jej co do mnie czuje. Co ja mam myslec????? Co robic???? jak sie zachowywac i co zrobic zeby zostala i kochała?????

"jak sie zachowywac i co zrobic zeby zostala i kochała?????" - i to jest jedyne słuszne pytanie! Większość z was tutaj chce sprawdzic czy ona kocha, a tego nie da sie zrobic!!!!! A to dlatego ze kobiety same nie wiedza czego chca. Albo raczej jedyne czego chca to faceta ktory wie czego chce!!! Pamietajcie - cale zycie na tym polega, ze WSZYSTKO ale to WSZYTKO zalezy tylko i wylacznie od WAS i nikogo innego! Jesli macie porazke, to sami sobie na nia zapracowaliscie! I nie zwalac winy na politykow ani mame!!! A jesli sukces - to tak samo!!! Ta wielka prawda tyczy sie tak samo spraw zawodowych (np. praca, firma...) jak i wlasnie kobiet. To czy kobieta was kocha nie ma znaczenia - bo jesli kocha, to moze przestac. A jesli nie kocha, to trzeba tak zrobic zeby zaczela kochac! A jak to zrobic? Ano odpowiednim zachowaniem wobec niej i nie tylko. Podstawa to PEWNOSC SIEBIE - wobec niej oraz wobec calego zycia. Niech widzi ze wam zalezy, ale niech wie ze bez niej tez jest wam dobrze!!! Zadnych kwiatow bez powodow, zadnych prezentow. Tylko PEWNOSC SIEBIE w czystym wydaniu!!! I pamietajcie - jesli podacie sie tacy - wypnie sie na was! Jej tez musi zalezec, tez musicie byc zagadka i wyzwaniem!!! Dlatego zadnych tekstow typu "kocham cie"!!! Niech ona pierwsza z tym wyjedzie!!! Powodzenia!

Gość ashjasdk
mam problem chcialbym wiedziec czy dziewczyna mnie kocha ja jej powiedzialem ze tak a ona mi powiedziala ze nie lecz z jej zachowania wydaje mi sie ze mnie kocha.powiedziala mi ze bardzo mnie lubi uwielbia sie do mnie przytulac a ostatnio rowniez zaczela sie ze mna calowac pomuzcie co mam o tym myslec

Gość Gracjan1219
Podoba mi się pewna piękna dziewczyna normalnie szaleje za nią. Ale boję się jej to powiedzieć. Jadę z nią na kolonie. I chcę się poradzić jak ją zapytać czy mnie lubi?

Gość AmorrR
ja miałem tak: zacząłem chodzić z dziewczyną, było zajebiście ;) po jakimś czasie zerwała bo usłyszała różne rzeczy o mnie, jednak minęło około 2 tygodni od rozstania a cały czas o niej myślałem. Wkońcu postanowiłem sie z nią jeszcze raz umówić, okazało się że ona też o mnie myślała, powiedziałem jej że nie moge bez niej żyć i że ją Kocham. Odpowiedziała że mnie też kocha... Wróciliśmy do siebie i jesteśmy razem aż do dziś :)

Gość może to już było ale
powiedz jej że jesteś biedny i chory, więc nie możesz pracować. Jeśli cię nie opuści, to znaczy, że naprawdę cię kocha.

Gość Kaamiloo
Kocham dziewczynę wogule się całowałem z nią ale nie potrafię zwrócić jej uwagi na siebie a gdy moja koleżanka spytała się jej czy się jej podoba powiedziała tak a jak się spytała jej czy mnie kocha przy wszystkich na osiedlu prawie to nic nie powiedziała zamilkła ale gdy ja się jej spytałem czy będzie ze mną chodzić powiedziała ze nie co mam zrobić pomocy jestem w takim dołku ze czasem przychodziły mi myśli samobójcze

Gość kocha czy nie kocha????
Pytacie jak sprawdzić czy dziewczyna was kocha. Ja też zastanawiałem nad tym pytaniem kilka dni temu ale wymyśliłem jeden sprytny sposób. Działa w 100% nie tylko w moim przypadku.:D Zamiast pytać czy was kocha poprostu zapytajcie co w was lubi i jacy wg. niej jesteście jeśli naprawdę kocha to powie to tak że nawet najgorszy baran i bezinteligencie to zrozumie:D :D a jeśli będzie sie wykręcać albo zrobi sie mało mówna znaczy że coś jest nie tak. Ale nie ma co się od razu łamać....czasem kobiety lubią sie posprzeczać i powiedzieć coś czego nie chcemy w danym momecie usłyszeć jeśli naprawdę kochasz to napewno wyczujesz taki wybRYK;)

Gość filar
Ja sie spytałem czy chce ze mną chodzic i mnie kocha

Gość gość
weź długopis i kartkę ;p 1. Napisz imię osoby płci przeciwnej. 2. Który kolor najbardziej lubisz: czerwony, czarny, niebieski, zielony czy żółty? 3. Pierwsza litera twojego imienia? 4. Miesiąc urodzenia? 5. Który kolor bardziej lubisz czarny czy biały? 6. Imię osoby tej samej płci. 7. Ulubiony numer? 8. Wolisz jezioro czy morze? 9. Napisz życzenie (możliwe do spełnienia!). Skończone – zobacz poniżej: Odpowiedzi 1. Kochasz tę osobę. 2. Jeżeli wybrałaś /eś: Czerwony – twoje życie jest pełne miłości. Czarny – jesteś konserwatywna /y i agresywna /y. Zielony – twoja dusza jest zrelaksowana i jesteś osobą na luzie. Niebieski – jesteś spontaniczna /y i kochasz całusy i pieszczoty tych, których kochasz. Żółty- jesteś bardzo szczęśliwą osobą i udzielasz dobrych rad tym, którzy są w dołku. 3. Jeżeli pierwsza litera twojego imienia jest: A-K - masz w sobie dużo miłości, którą ofiarujesz bliskim i przyjaciołom. L-R - Próbujesz cieszyć się życiem na maxa a twoje życie uczuciowe wkrótce rozkwitnie. S-Z - lubisz pomagać innym a twoje przyszłe życie uczuciowe wygląda bardzo dobrze. 4. Jeśli urodziłaś /eś się w: Styczeń – Marzec Rok minie ci bardzo dobrze i odkryjesz, że zakochasz się w kimś zupełnie nie oczekiwanym. Kwiecień - czerwiec Twój związek (uczuciowy) jest bardzo silny, będzie trwał długo i pozostawi wspaniałe wspomnienia na zawsze. Lipiec- wrzesień Będziesz mieć wspaniały rok i doświadczysz dużą zmianę w życiu na lepsze. Październik – grudzień Twoje życie uczuciowe nie będzie zbyt wspaniałe, ale w końcu odnajdziesz swoją bratnią duszę. 5. Jeśli wybrałaś /eś Czarny: twoje życie obierze inny kierunek, co będzie dla ciebie bardzo korzystne i bardzo cię to ucieszy. Biały : Będziesz mieć przyjaciela, któremu można będzie całkowicie zaufać i zrobiłby dla ciebie wszystko, ale ty możesz sobie z tego nie zdawać sprawy. 6. Ta osoba jest twoim najlepszym przyjacielem. 7. To jest ilość twoich bliskich przyjaciół w twoim życiu. 8. Jeśli wybrałaś /eś: Jezioro: Jesteś lojalnym przyjacielem i kochanką /iem. Morze: Jesteś bardzo spontaniczna /y i lubisz zadowalać ludzi. 9. To życzenie spełni się tylko wtedy, gdy wstawisz ten test do 5 innych odp w ciągu jednej godziny. Wklej je do 10 innych komentarzy spełni się przed twoimi następnymi urodzinam

Gość gość
Ludzie nie są w stanie kochać

Gość gość
W sprawach miłosnych i nie tylko konsultuje się z Paulusem (wrozbitapaulus.pl) , pisze on całą prawdę, wszystko co przewidywał w moich sprawach się potem ziściło.