Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tropotreo

wkładka ????

Polecane posty

Gość tropotreo

dziewczyny jaką wkładke proponujecie? ( rodziłam) chodzi o skutecznosc , komfort, chec na seks i cene

A konkretnie to o jaką wkładkę Ci chodzi ? Bo ja chyba nie bardzo rozumiem.

Gość tropotreo
np novaT , moze jakies inne znacie ?

Gość tropotreo
lub mirena - ale jest bardzo droga moze tansza a równiez skuteczna

A może lepiej z ginekologiem porozmawiać na ten temat ? ja bym Ci chciała pomóc, ale nigdy wkładek antykoncepcyjnych nie używałam. A mogę się zapytać czemu akurat zależy Ci na wkładce ? Nie musisz odpowiadać, wiem że to nie jest tematem twojego topiku. Pozdrawiam serdecznie

Gość tropotreo
chce najlepsze zabezpieczenie , a o wkładce dokładnie mirenie mówił ginekolog , mówił ze kosztuje 600 zł , a teraz czytam ze 750 plus załozenie 300 a to spore koszty , dlatego pyta,m o inne spostrzezenia i uwagi

Gość ja tez jestem zainteresowana
choc nie rodzilam to czytalam, ze sa wkladki dla takich dzewczyn jak ja i chcialabym wiedziec czy sa dostepne w Polsce. co do mireny to z tego co wiem to ta wkladka zawiera hormony, wiec wychodzi na to samo jakbys brala tabletki, a nie trzeba sprawdzac czy sie przesunela. ja wolalabym cos bez hormonow, bo juz jes zazywalam i jestem rozczarowana ich dzialaniem. mysle, ze jak wkladka to bez hormonow. ale to jest moje zdanie. mirena jest teraz modna, ale czytalam, ze nie dla wszystkich dziewczyn.

Gość ja tez jestem zainteresowana
jest takie forum w internecie tylko o antykoncepcji. adersu nie pamietam, ale poszukaj w google napewno znajdziesz i tam sa dzewczyny, ktore maja wkladki.

hmm ja nie rodzilam i mam cooper t380 :) porozmawiaj z lekarzem o rodzajach wkladkach, ja znam miedziane i mirene z hormonem. te miedziaki kosztuja jakies 300 zl z zalozeniem, mirena z 1000 zl :) mamy tutaj topic o wkladkach , zajrzyj , poczytaj.