Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deprechaaa

Nic mi sie nie chce Sposoby na więcej optymizmu

Polecane posty

Gość deprechaaa

Wstaję rano i nic mi sie nie chce,mimo iż poprzedniego dnia miałam tyle planów.Najchętniej zaszyła bym się w kącie.Mam wielkiego doła i jestem pesymistką.Jak zmienić moje nastawienie do świata?? Pomóżcie bo popadnę w całkowitą deprechę

Gość ________________________
Zmień dietę.

Gość ANUUUUsiak
oglądaj włatców much

Gość same dobre rady
pij kombuczę ;)

Gość zapal ziolko

Gość skopiowane z innego topiku
Ludzie zdrowieją ponieważ: - stosują głodówki, które zmieniają ich życie - stosują dietę niełączenia - odrobaczają się regularnie - robią lewatywę - oczyszczają wątrobę, nerki itd. - ssą olej - piją mocz - piją siemię lniane - piją kombuczę - zażywają proszek zasadowy - zażywają koci pazur - stosują zapper itp. :D śMIECHOREAPIA :D

Gość skopiowane z innego topiku
(errata) oczywiście, że :D śMIECHOTERAPIA :D

Gość ale wazelina
a na serio gdybyś codziennie obejrzała jedną głupawą komedię z Jimmy Carreyem deprecha by znikneła bez śladu sama sie zastanawiałam czy w nowym roku nie przyjąc takiej strategii, porzucic czarne myśli i śmiac się codziennie

Gość Smutna3213
Ja już nie wiem co robić depreche mam już od kilku miesięcy.Te rady które tu piszecie to już kiedyś stosowałam ale pomagaja na 2-3 dni a później znów to samo.Już mi się nic nie chce:(:(

Gość Smutna3213
Jeśli znacie jeszcze jakieś rady to napiszcie bo narazie wszystko mi się wali i nic mi nie wychodzi.PorAżkA:((

Gość ja mam dokladnie to samo
niestety :( jakis taki bezsens zycia i istnienia mnie dopadl do tego chyba zaczynam popadac w nerwice :( wogole nic mi sie nie chce, jestem bez zycia, bez energii :(

Gość zestaw pobudzający psychicznie
Przykładowe zestaw pobudzający psychicznie i fizycznie, kardiotonizujące, ułatwiające koncentrację i kojarzenie, zwiększające wydolność fizyczną i psychiczną. Rp. 1. Nalewka (sok) z dziurawca – 30 ml Nalewka z arniki – 30 ml Nalewka z miłorzębu – 30 ml Cardiol C – 30 ml Krople miętowe – 5 ml Olejek Geranium – 10 kropli Miód spadziowy – 50 ml Składniki wymieszać. Zażywać 1-2 razy dz. po 15 ml (1 łyżka stołowa). Równocześnie zażyć 2 łyżeczki pyłku pszczelego. Popić ciepłą herbatą lub mlekiem z miodem. Wskazania: nagłe osłabienie, brak koncentracji, omdlenie, rekonwalescencja, miażdżyca, trudności w zapamiętywaniu, depresja, zawroty głowy, zaburzenia krążenia obwodowego.

Gość smutna3213
Dzienks za rady fajnie,że nie jestem sama u mnie wystarczy,że herbata jest za słodka i juz mnie wszystko denerwuje zupełnie niewiem co robic może te rady mi coś pomogą