Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrob mi malinke kochanie

jestem nimfomanka i to mnie zabija

Polecane posty

hej. mam stwierdzona nimfomanie i nie wiem co mam robic. codziennie rano budze sie i wiem co bedzie dalej ciagle mysle o sexie jestem gotowa na nieg 24 h a dobe codziennie sie gole myje 2 razy dziennie tylko po to zeby mnie ktos przelecial. ciagle szukam okazji, zabije sie

Gość Mały zbok 1209
powiedz, ile masz lat, to dobiorę ci odpowiednią terapię seksem

nie dziekuje, a mam 20 lat

Gość Mały zbok 1209
nie dizękuj z góry, podziękujesz jak ci cipkę przenifuję

Gość ejejejejej
Stwierdzona? Jest to schorzenie, wiec jesli by ci to ktos fachowo stwierdzil, takze by zaczal to leczyc (nie znam sie, leki uspokajajace, psychoterapia). Nie rozumiem w czym masz problem. Piszac tutaj, na pewno nie zdobedziesz potrzebnej pomocy, tylko grono napalonych adoratorow. Chyba, ze to prowokacja to wlasnie karmie trolla! Smacznego ;]

nie musze, obecnie pracuje w agencji towarzyskiej to mi ulatwia troche zycie bo juz nie szukam tak bardzo okazji, za kazdym razem mam orgazm i serio nie chdzi mi o kase

jeżeli masz zdiagnozowaną tą przypadłość, to może pomyśl o jakiejś terapii.

nie wytrzymam terapi wiem to

Gość ejejejejej
Typowe. Mam problem, ale nawet nie staram sie z nim walczyc stawiajac sie z gory na straconej pozycji. To po co tu piszesz? Zeby wzbudzic litosc? Sa gorsze schorzenia. Wez sie w garsc i zrob cos, jesli nie chcesz z tym zyc.

Gość lalunia_mała
HIV, żółtaczka, HPV, syfilis i co tam jeszcze samo cię zabije, jeśli czegoś nie zrobisz skoro masz diagnozę, to teraz zacznij się leczyć

Gość lalunia_mała
hmmmm.... leczenie jest mało pewne, nie wiem czy nie jest to problem na całe życie bo podobno osoby z zaburzeniami seksualnymi trudno wyleczyć to może ta praca prostytutki jest dobrym rozwiązaniem, przynajmniej opiekę medyczną, bezpieczeństwo ze względu na prezerwatywy, masz zapewnione

Gość lalunia_mała
eeee... to raczej prowokacja w pierwszym poście autorka pisze że musi szykać okazji a w kolejnym że pracuje jako prostytutka chyba karmimy trolla

podszyw, nie pracuje jako porstytutka chociaz myslalam o tym ale jakos sie boje bo jak spotkam tam kogs znajomego ...

Gość lalunia_mała
a okazji się nie boisz? to jest jeszcze gorsze myślę że masz taki wybór: albo się sprzeciwiać i leczyć, żeby wieść w miarę normalne życie albo się pogodzić i jakoś urządzić