Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smoczyca83

Sierpień 2008!!!

Polecane posty

Gość 02.08.2008
brakuje nam jeszcze kamerzysty i fotografa. no i strojów.

Gość 16.08.08
Sala jest, zespol jest, fotograf jest, kamerzysta jest, ale kiecki nie ma:(

Gość ja tez maa 16.08.2008
o godz 16... sala jest kosciol tez zespol fotograf i kamerzysta rowniez! suknie ide zamowic jakos za tydzien :) brak alkoholu i kogos od ciast.... a przy okazji wiecie gdzie mozna kupic takei fajne smieszne figurki na tort? ale nie te pospolite co sa na allegro... szukalabym raczej czegos w stulu (widzialm taki tort wlasnei na zdjeciach gdzies) ze kilku "kolesi" :) wspina sie po torcie a na gorze stoi mloda para... i jeszcze jedno pytanie - jak u Was z wystrojem kosciola? macie od razu czy same cos szykujecie lub zlecacie komus? i ile za to placicie? bo ja nie wiem co zrobic... i caly czas zastanawiam sie jeszcze czy czasem samemu badz komus zlecic wystroj sali - fakt w cenie juz jest juz dekoracja i sa trzy opcje do wyboru (trzy zestawy kolorow czerwono - bialy, niebiesko - bialy i zielono - zolty) ale nie jestem teraz pewna czy mi sie spodoba... ale z drugiej str jeszcze tego szukac... sama nie wiem

Gość ernitaz
bo my tez 16.08.2008 godzina 16 :) mamy juz kameryste, fotografa, sale oczywsicie, koscioł, panią co bedzie piekła ciasta

Gość ernitaz
orkiestra tez :) jeszcze "tylko" ubrania, alkohol, makijarzystka/fryzjerka,

Gość ernitaz
a jak macie zamiar rozwiazac problem posadzenia gosci? nie wiem czy pozwloic siada jak wola czy ustawiac karteczki, rozmawiaalm z roznymi ludzi i sa tacy ktorzy uwzaja ze beda sie zle czuli usadzeni na sil egdzies.. ale z drugiej strony znam osoby ktore niejako beda spoza danego srodowiska - n moja kuzynka nie zna nikomo, nie bedzie siedziala przeciez z moja rodzina jak mogla by ze znajomymi, tzn przyjaciolkami, ale wiem ze sama sie do nich chyba nie dosiadzie i jak tu rozwiazac taki problem?

Witam . Ja też na 2.08-08 i już nie umiem sie doczekać :-)

Gość ja zrobie kartki z nazwiskami
wole poswiecic wieczor na zastanowienie sie kogo przy kim posadzic i kto kolo kogo lepiej zeby nie siedzial i bedzie po sprawie :) nie chce zeby kazdy rzucil sie jak chce! chce zeby kazdy spokojnie mial swoje miejsce i pominac takei sytuacje ze jak juz goscie przychodza to slychac to moze ty tutaj usiadz a ja tu albo nie przesun sie o jedno itd... sama tego nie lubie jako gosc :) przeciez pozniej po jakims czasie moze ktos sie przeniesc jesli bardzo nie bedzie mu odpowiadalo miejsce - ale na poczatku przynajmniej nie bedzie zamieszania takiego :) poza tym ja prawdopodobnie bede podzienkowania miala od razu dla gosci przy ich miejscu wiec mysle ze tym bardziej bedzie ladnie wygladalo... pozdrawiam! a powiedzcie ile blach ciast (standardowych takich domowych czy duzych jak z cukierni) i na ile osob bierzecie...?

Gość ja na 2 sierpnia
nam pani, ktora piecze ciasto powiedziala, ze pojdzie okolo 30 plackow. ale nie pamietam czy to bylo na 100 czy 150 osob.

Gość ja my tez 02.08
Mamy restaurację, zarezerwowany hotel, muzykę, zdjęcia kuzyn porobi, bo fotografem jest, kościół zarezerwowany na godz.16:00 - mamy się umówić z proboszczem na spotkanie ok.3 m-ce przed ślubem, żeby spisać protokół i dostać skierowanie do poradni rodzinnej, kurs miałam zrobiony jeszcze w liceum i obowiązuje, więc odpadają mi "nauki":) Suknia - w trakcie wybierania, będzie szyta na miarę. Pozdrowienia dla wszystkich przyszłych mężatek z Bydgoszczy i nie tylko.Aha- nie wiemy czy zdecydować się na kamerę i na zespół do kościoła- wiolonczela, skrzypce 2 wokalistki- zamiast organisty.

Czy któraś dziewczyna jest może z Katowic??? Ja jestem wieć zawsze można powymieniać sie radami.:-)

Gość pharba
My w niedziele 3 sierpnia 2008 :) - Kielce

Gość pharba
a 10 sierpnia 2008 drugie nasze wesele - za granica :)

Ślub: 15.08.08 Mamy juz: 1. Salę 2. Kościół 3. Zespół 4. Samochód (nasz) 5. Fotografa 6. Filmowanie (spontaniczne filmowanie znajomych - nie specjanie chcemy miec pana z kamera :p) Tyle :) W lutym chyba wybierzemy sie na nauki, bo potem moze nie byc czasu :P Pozdrawiam

9.08.2008 Mamy na dzień dzisiejszy: -Salę -Kościół -Orkiestrę -Samochód -Fotografa -Kamerzystę -Kucharkę narazie tyle :P

czesc dziewczyny to ja chyba ostatnia bede slubowala bo 30sierpnia:) i jestem z chorzowa :)

a ja: zaklepana sala kosciol fotograf makijaz orkiestra mam juz: wodke sukienke zaproszenia pudelka na ciasta W lutym idziemy na nauki. Sękata i jak odpisala Ci ta moja znajoma?? Jak nie to dam gadulca jej Ci :)

tak, odpisała :) tylko że ona by wolała pogadać na gadu a ja nie mam na to teraz zbytnio czasu więc narazie nie maiłam czasu zagłębiać się w szczegóły, ale nr. do niej mam więc jak cos to będe pytać :)

Gość NieGrzecznaAga
16 sierpień 2008:)

Gość NieGrzecznaAga
mam salę, kamerzyste, orkiestre, suknię...a nie mam Księdza bo nie chce dać nam ślubu:] bo mieszkalismy razem:]

Mi mała ;D 2 sierpień to dzień moich urodzin ;D niech będzie ci szczęśliwie ;D

Sorki za głupie pytanie ale serio nie chce dać ślubu bo mieszkaliście razem?

Gość ja juz mam wsio
oprócz sukienki :( czekam aż schudne. zostało mi jeszcze 15 kg. 😡

Gość karola13
Witam, ja wychodzę za mąż 16.08.2008:) Jak tam przygotowania?