Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewwf

jaka dlugosc welonu wyszczupla?

Polecane posty

Gość ewwf

wyczytalam tu jak dziewczyna pisala:dlugosc welonu zalezy od tego jaka masz figure... jaka wiec dlugosc wyszczupli?

Gość chyba bardzo długi albo po pas

a to welon moze wyszczuplać w ogóle? no prosze, człowiek się uczy całe życie :P ja zawsze myslałam, że welon dobiera się do sukni żeby jej nie zawalał ani przy niej nie znikł, a nie po to, żeby kogoś wyszczuplał ;)

Gość slim fast

do ciężkich sylwetek pasują krókie, zwiewne welony, jak ktoś jest postury krępej i jeszcze się obtoczy białym welonem do kostek wygląda jak buła maślana. niskie dziewczyny nie powinny mieć welony dłuższego niż do pasa - patrz zasada : duże kolczyki, długie włosy optycznie skracają sylwetkę. już tak jest w przyrodzie że jak położysz dwa kwadraty jednakowej wielkości w kolorze czarnym i białym obok siebie, to biały zawsze będzie się wydawał większy. i tak działa długi biały welon,sugeruje wielkośc większą niż rzeczywista.

Gość ZIMNIOK
TAK ZE 100 METROW

Gość ewwf
nie wiem czy nikt tu nie patrzy pod tymkatem na wybor welonu?dziewczyna co o tym pisala chyba wiedzial o co chodzi... mi sie wlasnie wydaje ze dlugi, nie za szeroki, raczej waski wyszczupli bardziej niz do ramion...

Gość karizma
J bede miec welon do ziemi.Welon nie wyszczupla,ale optycznie wydłuza a to powoduje ze jestes optycznie wyższa i szczuplejsza.Proste.