Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to jest powazna sprawa

dziewczyny, rada o przesuniecie prosze

Polecane posty

jestem w trakcie 7miodniowej przerwy miedzy opakowaniami yasminelle. W niedziele powinnam wziac pierwsza tabletke z nastepnego nowego blistra. Czy jest taka opcja zebym wziela ja dzisiaj wieczorem bez obawy o zabespieczenie i inne sprawy? moge to w ogole zrobic?? i jeszcze jedno: czy jesli dzisiaj mam maly okres z odstawienia to jest szansa, ze jesli dzisiaj wzielabym tabletke, okres moglby sie juz skonczyc? prosze o odp;)

*zabeZpieczenie oczywiscie:P

no to chociaz powiedzcie czy dobrze rozumiem ulotke: zamiast w niedziele moge wziac tabletke dzisiaj, tj 3dni wczesniej i nie musze sie martwic jesli w ciagu tych 3dni okres zaniknie?

Gość ja to was naprawde nie
rozumiem...albo siew robi przerwe, albo nie, nie ma inne opcji. czy to tak ciezko zrozumiec. co chwile ktos pyta o ta przerwe, rece opadaja

ja pierdole, jak nie rozumiesz to wez artykul o tym napisz:o jednak jest inna opcja, ulotka nie gryzie, poczytaj. a ja sie tylko upewniam.

zabezpieczona jestes mimo wszystko. nie wazne kiedy rozpoczelas kolejne opakowanie, wazne zebys nie przekroczyla 8 dnia :) co do krwawienia, moze sie jeszcze zalapiesz ze nie bedziesz miala skoro jeszcze nie wystapilo. istnieje zawsze ryzyko ze wystapia plamienia, warto sprobowacv. ciezko powiedziec czy jesli zacznie sie krwawienie to tabletki zahamuja

dzieki aga;)