Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alga50

Lifting eLOS

Polecane posty

Gość maga123
O TRINITY słyszałam,ale nie wiem,które gabinety w Polsce to wykonują.

Gość porta 49
Robiłam serie zabiegów falami radiowymi i dopiero po nich widzę efekty . Mam ładny owal twarzy i wygładziła mi się zmarszczka na czole jest mikro widoczna. natomiast z okolicy ust i pod oczami całkiem znikły. Ciekawe od czego to zalezy że z czoła całkiem nie zeszła. Płaciłam 570 za jeden zabieg . W sumie wyszło mnie 5700 zł ale nie żałuje bo efekt jest. Ciekawe na jak długu bo różne opinie są co ile trzeba powtarzać.

Gość porta 49 a jaki
dokładnie to byłl zabieg? po jakim czasie efekty?

Gość porta 49
Zabieg falami radiowymi na Focusie RF . Efekty widziałam już po 2 zabiegu. Po 8 wyglądałam już naprawdę dobrze. Po skończeniu serii 10 i upływie kilku miesiącach twarz miałam jeszcze lepszą a wręcz doskonałą. Wyraznie odmłodniałam i mam mocno napięty owal twarzy , Jestem bardzo zadowolona i najważniejsze że mąż już po 4 zabiegu zauważył że mam piękniejszą skórą i ubyło mi latek :) a z mężczyznami naprawdę ciężko aby cokolwiek dostrzegli. Heh ja widziałam po 2 a on dopiero po 4

Gość porta 49 a jaki
Czy nie boisz się , że moga być skutki uboczne? Ja mam ogromna ochotę na taki zabieg, ale mam takiego stracha....! Jaki jest koszt takiej serii?

Gość elos-ka
ja robiłam elosa - jest super - najpierw kupiłam jeden zabieg bo wyczytałam że jest krótkotrwały efekt już po pierwszym razie a ja potrzebowałam coś zrobić przed ślubem syna - przez jakieś 5 dni efekt był super (mąż i syn widzieli od razu po powrocie do domu!) - teraz skończyłam cały pakiet - jestem bardzo zadowolona - fajnie, że wystarczą tylko 4 zabiegi bo jestem strasznie zagoniona. Zobaczę na ile to wystarczy?

Gość kabuki2
Mega 123 dziękuję za odpowiedź. Ostatnio czytałam też o Radio Frequency i nawet gabinet niedaleko mnie ma zakupić taki sprzęt, który właśnie poleca Małgorzata Kożuchowska.Co sądzicie? Chyba się wybiorę ( jak kupią) i oczywiście na bieżąco będę donosić co i jak.

Gość wrocekrules
czesc ja tez bylam na elosie we wrocławiu w ksztaltosferze- fajne efekty (zamkneli mi drobne naczynka ale ważniejsze, że ogólnie "podniosła mi się" buzia). efekt widac zaraz po zabiegu i prawie nie boli. czytałam to formu a że jestem raczej bojaźliwa i trochę boję się chińszczyny (nie kategorycznie ale tam gdzie chodzi o zdrowie wygląd itp to unikam) więc przed zabiegiem dokładanie sprawdziłam czy to oryginalne urządzenie czy jakieś chińskie (laska była lekko zdziwiona jak obracałam maszynę na wszystkie strony ale obiekcji nie miała) - faktycznie była produkcji izraelskiej i na przodzie ma duże logo syneron - więc oryginał

Gość do WROCEKRULES
Napisz proszę jak wykonuje się ten zabieg? ( eLOS ) Czy tak jak przy focusie też przyciska się głowicę mocno do twarzy? Mam problem z kręgosłupem szyjnym - uciskiem na kręgi i po focusie mocno to odczułam. Dzięki.

Gość a wiecie czy ten laser
działa cos na blizny pooperacyjne czy jest tylko do innych celów? :)

Gość kabuki2
Dzieki Maga 123, Teraz zbieram pieniadze na Elos lub cos podobnego.Gabinet niedaleko ma kupic Focus Radio Frequency. To chyba cos podobnego do Elos? Ale zanim sie zdecyduje, duzo popytam. Dzieki Wam wiem o co pytac i czego szukać. Dziekuje i pozdrawiam.

Gość kabuki2
Dzieki Maga 123, Teraz zbieram pieniadze na Elos lub cos podobnego.Gabinet niedaleko ma kupic Focus Radio Frequency. To chyba cos podobnego do Elos? Ale zanim sie zdecyduje, duzo popytam. Dzieki Wam wiem o co pytac i czego szukać. Dziekuje i pozdrawiam.

Gość wrocekrules
nie wiem jak jest przy focusie ale tu dziewczyna nie naciskała - dbała tylko, żeby obie elektrody miały kontakt ale to raczej zdecydowane dotknięcie niż nacisk - używała gel taki jak do usg? tak naprawdę to prawie przyjemny zabieg - podobno dlatego że to połączenie RF i światła - to się jakoś wspomaga i nie boli a działa

Gość kabuki2
Prawdopodobnie w sobotę pojadę na ELOS do Poznania do Gabinetu Dermatologicznego PRODERMA na ul. Promienistej. Może któraś z Pań miała tam robione zabiegi ?. Boję sie nieprofesjonalizmu. Koszt przybliżony, taki jak piszecie.

jeśli jest ktoś zainteresowany to mam numer do kobietki która robi zabiegi laserem firmy syneron w gdańsku od niedawna, fotoodmładzanie będe robiła, trinity ma i taki lifting bezoperacjny matrixem o który panie piszą.

Gość gosia43
Nikt nie napisał na ile starcza seria zabiegów elosem? O focusie pisza , ze starcza na 5 lat, ale dobrze jest co 2 lata zrobic serię przypominajaca. To powinni pisać, ze na 2 lata, a nie na 5. Może ktos sie wypowie po elosie,jak długo utrzymuje się efekt?

Gość dośw
Robiłam serię zabiegów elos pod koniec 2007. W tej chwili umówiłam sie na zabieg przypominający, ale zamierzam zrobić serię zabiegów na szyję i dekolt. Nie wiem co piszą na ile starcza, ale u mnie cały czas twarz jest młodsza niż u koleżanek chociaż nie stosuję innych zabiegów (oczywiście nie mówię o pielęgnacyjnych). Teraz chcę zrobić zabieg bo pojawiły mi się znowu drobne naczynka i mam wrażenie, że koło uszu da się coś podciągnąć. A macie doświadczenia z ematrixem? Gabinet gdzie robię elosa ma ematrixa i zastanawiam się nad tym zabiegiem.

Gość Zapraszamy
Forum www.feelbeauty.eu/forum które daje wiedzę każdemu...od medycyny estetycznej przez zabiegi chirurgii plastycznej po dokładnie opracowany dział badan! Zobacz na www.feelbeauty.eu/forum ponad 800tematów ,5500postów,fotki pozabiegowe ,przejrzyscie ulożone tematy.Każdy temat opracowany z dużo iloscia informacji i fotek.Twój post nigdy nie pozostanie bez odpowiedzi! Modereatorzy w każdym dziale zawsze pomocni! Wchodząc na nasze Forum znajdziesz wszystko co Cie interesuje. Zapraszamy na www.feelbeauty.eu/forum

Gość darkanna
Ja przymierzam się do ematrixa i serii elos. Dośw powiedz proszę jakie efekty uzyskałaś po elosie? Czy poza polepszeniem owalu, napięcia, zniknęły także drobne zmarszczki, np wokół oczu? Będę wdzieczna za odpowiedź bo to jest teraz moja zmora...

Gość dośw
dla mnie elos jest świetnym zabiegiem. Efekt po serii zabiegów to ogólnie grubsza skóra. Pod oczami nie mam takich "zapadniętych" i wiotkich miejsc i zdecydowanie mniej zmarszczek. To co mnie b miło zaskoczyło to bruzdy nosowe, które były mocno zarysowane a teraz są tylko takimi zagłębieniami, jakby bardziej były widoczne kości policzkowe. Nie mam niestety zdjęć przed i po bo bym mogła przesłać. Pozdrawiam

Gość darkanna
Dośw, bardzo Ci dziękuję. Jestem już niemalże zdecydowania na ten zabieg....:)

Gość gosia43
mam pytanie do osób po elosie,ile płaciłyście za zabieg i czy po zabiegu jest zaczerwienienie , a jeslli tak to jak długo sie utrzymuje?

Gość dośw
Witaj, ja płaciłam 3600 za serię 5-ciu zabiegów elos (razem z mikrodermabrazją). Po zabiegu miałam zaczerwienioną twarz tam, gdzie były naczynka, ale bardzo szybko mi wszystko zniknęło.

Gość gosia43
dośw., bardzo dziękuję, zrobiłaś już dekolt i szyję? Po którym zabiegu widać jakieś efekty?

Gość OLAS
Jestem po pierwszym zabiegu elosem, prawde mówiąc po pierwszym razie nie widzę zadnych efektów, czy tez tak mialyście? Czytając to forum liczyłam na efekt juz po pierwszym razie. Mam nadzieję, że po nastepnych zabiegach efekty będą widoczne.

Gość do OLAS
a kiedy robiłaś zabieg tzn ile czasu minęło od zabiegu?

Gość OLAS
Elosa robiłam we wtorek.Kilka dziewczyn pisało, że efekt widac od razu, a u mnie nic.Na dodatek troche pobolewa mnie szczęka aż do ucha. To normalne?

Gość efekt powinien byc ból nie
ja miałam elosa i faktycznie efekt był widoczny już w połowie zabiegu - dziewczyna zrobiła jedna stronę i pokazała mi lusterko - asymetria była bardzo wyraźna dlaczego cię boli szczęka - ktoś tak mocno naciskał?? powiedz proszę czy końcówka która dotykała skóry była zimna, ciepła czy taka nijaka???

Gość To ja proszę o uczciwą infor
mację Czy ten zabieg jest w końcu bolesny czy nie???

Gość OLAS
Końcówka była chłodna, ból na szczęście minął, niestety brak efektu po pierwszym zabiegu. Mam 45 lat i rzeczywiście liczyłam, że zobaczę różnicę po zabiegu. Zabieg nie był bolesny, po zabiegu czułam ciepło przez kilka godzin i przez 3 dni lekki ból na całej długości szczęki.Najbardziej martwi mnie brak efektu, nie wiem, czy decydować się na nastepne zabiegi, w końcu to sporo kasy.