Darietta 0 Napisano Styczeń 17, 2008 u niego od jakiegoś czasu obserwuje ta aukcje i widzę ze ludzie kupują i podobają mi sie te bluzeczki ale jeszcze nigdy nie kupowałam przez allegro jak sprawdzić czy to nie jest oszustwo i ze nie stracę kasy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darietta 0 Napisano Styczeń 17, 2008 zapomniałam wkleić linka sorki http://www.allegro.pl/item297959287_sexy_bluzeczki_bawelna_12_kolorow_zobacz_24_99.html#photo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zbrodnia7 0 Napisano Styczeń 17, 2008 poczytaj komentarze: http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=7331498 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taka sobie jedna z tłumu Napisano Styczeń 18, 2008 Sprzedawca spoko można smiało kupowac !!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darietta 0 Napisano Styczeń 18, 2008 nigdy nie kupowałam przez allegro nawet nie mam tam konta czy ktoś może mi opisać jak to sie robi bo bluzeczki bardzo mi sie podobają a nie chciałabym sie naciąć tak za pierwszym razem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytam Pytam Pytam 1 Napisano Styczeń 18, 2008 nie bój sie :) to dobry sprzedawca, rejestrujesz się na allegro, klikasz w kup teraz, po wszystkim dostajesz meila od sprzedawcy na jakie konto masz wpłacic pieniądze i takie tam, piszesz mu jaki kolor wybierasz, wpłacasz pieniądze i czekasz na przesyłkę tylko cierpliwie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zuzka211 Napisano Styczeń 19, 2008 a powiedzcie mi jak to jest z tym wpłacaniem na konto bo ja od niedawna je mam i jeszcze nigdy czegoś takiego nie robiłam no i nie kupowałam nic z allegro a tez zastanawiam sie nad tymi bluzeczkami mam iść do swojego banku i powiedzieć ze chce przelać pieniądze z mojego konta na konto sprzedawcy i ile mam przelać powiedzmy ze bluzka kosztuje 25 zł a przesyłka 7 to mam przesłać 32 zł tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytam Pytam Pytam 1 Napisano Styczeń 19, 2008 tak przelewasz razem z przesyłką, sumujesz te dwie kwoty. Jesli nie masz konta internetowego, to lepiej wypełnić taki świstek w banku na przelew, tam wpisujesz swoje dane, numer konta, tytuł itp oraz dane sprzedawcy i numer jego konta. jeśli to konto w tym samym banku co Ty masz, przelew bedzie darmowy, ale jeśli w innym banku to może kosztować nawet 5 zł ( dlatego polecam konto z dostepem do internetu wychodzi o niebo taniej) ale jesli nie masz takiej mozliwosci to lepiej wplacic pieniadze na poczcie , to kosztuje 2,5 zł ale wtedy kaska idzie okolo 2óch dni, więc i przesylka bedzie pozniej. dlatego badz cierpliwa :) aha w tytule przewaznie wpisujesz swoj nick z allegro :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach