Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiattwisni

DLACZEGO URZEDY W NASZYM KRAJU OTWARTE SA W NASZYCH GODZINACH PRACY

Polecane posty

Gość kwiattwisni

OSWIECCIE MNIE BO NIE WIEM TRZEBA BRAC URLOP ZEBY COS ZALATWIC NAWET JEDNEGO DNIA NIE SA OTWARTE ANI WYSTARCZAJACO WCZESNIE ANI WYSTARCZAJACO POZNO TO MY OPLACYAMY FUNKCJONOWANIE TYCH INSTYTUCJI Z NASZYCH PODATKOW. JESTESCIE Z TEGO ZADOWOLENI? JA NIE

Gość kwiattwisni
WYSTARCZYLOBY GODZINE CZY POLTOREJ CHOCIAZ JEDEN DZIEN W TYGODNIU TO PARANOJA ZE CALY NAROD MUSIAL WZIAC PRZYNAJMNIEJ DWA DNI URLOPU, ZEBY ZALATWIC WYMIANE DOWODU

Gość kwiattwisni
wiesz co kabel ja cie lubie ty zawsze wchodzisz na zalozone przeze mnie topiki i potrafisz sprostac wyznacoznym przeze mnie celom np -kto ma najladniesza choinke :D pozdrawiam

Gość kwiattwisni
ja mam nowy dowod ale i tak trzeba bylo wziac urop kiedykowliek bys tego nie zrobila bo urzedy sa otwarte w godzinach naszej pracy

Gość pytam i to to to
to kiedy według ciebie mają być otwarte , podaj godziny

Gość kwiattwisni
dwa dni do 20 dwa dni od 7 byloby idealnie to chyba jest proste do wydedukowania

Gość ert
u mnie sa otwarte 7.30 -15.30 a w poniedzialek 7.30 -18.00 wiec jak nie rano to przed zamknieciem sie da rade :)

Gość kwiattwisni
tak -bo w urzedzie kogokolwiek to obchodzi

Gość kwiattwisni
milo mi kablu moje topiki dla mnie to oczywista oczywistosc ale jak widac nie dla wszytskich ;)

Gość tutaj tez nikogo to nie obcho
dzi 🖐️

Gość kwiattwisni
to forum jest po to widac uderz w stol a nozyczki sie odzewa tepy urzedasie jak ci sie nie podoba zakladaj topik jak sie czesciej opierdalac w urzedzie a nie czytaj mojego

Gość nie jestem urzędasem
a potrafię załatwiać sprawy w urzędach w godzinach ich pracy , tępa to ty jesteś jak potrzebujesz do tego urlopu i marudzisz 🖐️

u nas urząd był czynny do 17 przed świętami, żeby wszyscy zdążyli wymienić dowody i były pustki. Wiele urzędów jest czynnych do 17-18 przynajmniej raz w tygodniu. Moim zdaniem każdy urząd powinien mieć dyżur raz w tygodniu do 18. Od maja wchodzą e-urzędy i można będzie sporo zrobić przez net :)

Gość kwiattwisni
to znaczy ze albo pracujesz w nietypowych godzinach albo zamist pracowac urywasz sie w prywatnych celach nie kazdy tak moze i nie jest to postawa godna pochwaly ja swoich prywatnych spraw w godzinach pracy nie zalatwiam a miedzy 8-14 wiekszosc polskich obywatekijest w pracy i ci ktorzy wykonuja ja rzetelnie nie moga byc rownoczesnie w urzedach widzisz -sa tacy ludzie ktorzy nie korzytsaja w pracy z internetu i nie zalatwiaja prywatnych spraw. uwazam ze tym, ktorzy to robia powinno obciac sie pensje lub zlikwidowac ich etaty gdyz oznacza to, ze sa nieprzyadtni widac to jakas nieoczywista oczywistosc a ten topik wbrew temu co deklaujesz jest dla ciebie bardzo atrakcyjny

Gość o ja nie wytrzymam
kwiattwisni to zmień sobie godziny pracy tak żebyś mogła sobie sprawy w urzędach pozałatwiać :P