Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seventeen

Do wszystkich zniewiesciałych facetów....

Polecane posty

Gość seventeen

Kiedys kochalam go do szalenstwa. Cudowny, zawsze troszke modniejszy i przystojniejszy od innych. Nie widzialam go rok. Nadszedl czas na odnowienie uczuc i... CO ZOBACZYŁAM? Moim oczom ukazal sie az brazowy z solary w potarganych gatkach, pewnie cholernie drogich, z fajka w reku i lekko na kapie moj byly Wymarzony. Rozczarowalam sie.... Czemu, no czemu z fajnego faceta przeksztalcil sie w pozera? Nie kapuje Was zniewiesciali faceci!

Gość pan nieznajomy
bo tacy facecie podobaja sie laskaale co ty mozesz wiedziec gowniaro

Gość seventeen
dlaczego tak uwazasz? Ja nie rozumie jak z normalnej osoby mozna sie przeistoczyc w...plastic:(

a może dlatego, że w ciągu roku zmieniła się moda... i jak on zawsze był modniejszy od reszty to dalej jest. nic się nie zmieniło tylko tobie ta aktualna moda się nie podoba... czyli wszystko po staremu

Gość seventeen
ja podobałam sie mu, on mi, a był NORMALNY. Gówniara sporo wie;))

Gość asiuniaA__
ja rozumiem, ze sa laski co leca z trzaskiem na zajebiscie ubrane brazowe cus. Na cien mezczyzny. Yeaaah, dlatego tk lubie skateów. Nie znam zadnego z solary:)

Gość seventeen
jarku_ 84 nie! jestes widze normalny, wiec taki zostan. Nie chcesz chyba byc takim plastikiem jak moja.... milosc:(

Gość pan nieznajomy
przeciez to kobiety zawsze mowia ze faceci sa niezadbani wiec jak zaczynaja o siebie dbac to od razu ze sa zniewiesciali :o

Gość blondynka_88
facetom spalonym z solarki mowie bya na starcie. Nie bedzie debil Ci strzelal dymem w twarz i pijany wyznawal milosc. Olej go. Znajdz sobie 100%mezczyzne.... Ajjjj

Gość blondynka_88
panie nieznajomy ale jesli do dbania o siebie zaliczasz brazowa spieczona skórke i fajke w ustach to wolalam was naturalnych...

Gość przesrane......
to sie zgadza co mowisz, ale dasz rade go naprawic , ja tak swojego ustawilam ze scial tego jezyka narzelowanego z glowy, ograniczyl solare do minimum, nie ubiera sie w rozowe ciuszki i nie depiluje wiecej brwi :p ale potrzebowalam 1,5roku i jeszcze nie wyplewilam wszystkiego

Gość seventeen
taak, az sie boje z nim spotakc jutro wieczorkiem...:(( pewnie mnie zaprosi na piwo:o

Gość przesrane......
mialo byc nazelowanego, hehe sorry za bledy, ale jestem spiaca, no i rzucil palenie a palil 8lat :) teraz jestesmy szczesliwi, czekamy na nasze pierwsze dziecko, dba o siebie bardziej niz przecietny facet ale to mnie cieszy, jesli chodzi o higiene :p

Gość seventeen
zazdroszcze CI:( Musiał Cie bardzo kochac, a ja nie jestem pewna czy on wogole cos do mnie czuje. Ot, po prostu chcial sie spotkac.

Gość przesrane......
ja bym zaryzykowala, idz ,zobaczysz jak sie bedzie zachowywal czy bedzie wiecej uwagi poswiecal sobie czy tobie :p czy bedzie mowil o sobie czy sluchal cie, pozory czasem myla i moze byc to calkiem fajny chlopak, ok ide spac

Gość seventeen
dobranoc;*

Gość przesrane......
ej nie martw sie, moj zaczal do mnie startowac jak mial 3dziewczyny na raz :/ baran... ale stwierdzil, ze tylko mnie kocha i chce ze mna byc, mieszkamy razem, wzielismy slub, jestem w ciazy, a nikt by sie po nim nie spodziewal, ze wielki kasanowa i playboy sie zakocha hehe sprobuj, wyczujesz go od razu po zachowaniu, powodzenia i napisz jutro jak poszlo.

Gość seventeen
a zapytam jeszcze o jedno, odpowiesz jak bedziesz;) Widze ze mamy ten sam typ faceta. ten 'moj' tez tak lubi panienki i szpaaan , yaa. A nie boisz sie, ze on... Cie zdradzi? Wybacz, za to pytanie, ale ja jakos temu mojemu zawsze balabym sie 100%zaufac, na takiego playboya leci duzo lasek... jestesmy mlodzi, a on mialby byc wierny?

Gość przesrane......
jesli Cie na prawde kocha to nie bedziesz sie bala o zdrady itd. zmienil sie nie do poznania, znam go od ok 16lat ale dzielilo nas ok 900km, wiec widzielismy sie raz na jakis czas, przyjezdzal to tylko imprezy dziewczyny, a ja nigdy nie zwracalam na niego uwagi bo byl zbyt plytki dla mnie, tylko kasa, auta itd. Potem zaczal cos swirowac i wkoncu zadzwonil, powiedzial ze nie moze wytrzymac i musi mi powiedziec, ze mnie kocha i zawsze kochal. Wiec po pol roku jego nalegania, bylismy razem, wyprowadzilam sie do niego, on caly czas podkresla ze mnie kocha, nawet do moich rodzicow wydzwania i mowi ze jest szczesliwy ze ma taka zone itd. Bo niestety wszystkie jego laski byly puste jak but a on chcial ladna i madra :p zareczylismy sie, potem ciaza i slub, pracujemy razem, mieszkamy i robimy wszystko razem, jest zazdrosny okropnie. Wiem, ze duzo osob z boku moze tak myslec, ze mnie zdadza albo cos ale dam sobie reke uciac ze tak nie jest. jak cos to jutro odpisze jeszcze bo moj maluch chce spac. buziaki

Gość pan nieznajomy
zapomnij jestes kolejna laska do przelecenia

Gość przesrane......
a i jeszcze cos, bedziesz widziala czy na prawde cie kocha czy sciemnia, ja mam w tej chwili 22 lata, on ma 24, od 2 lat jestesmy razem ale jemu sie nawet na imprezy nie chce wychodzic, twierdzi ze sie juz wyszalal--.--- moze sie starzeje hehe idz jutro najlepiej i zobacz czy to material na faceta :p

Gość pan nieznajomy
nic dziwnego dziecko z wpadki wiec musial sie ozenic bo by placil alimenty

Gość a jak sie ozeni
to nie bedzie placil??? hehe jeszcze drożej go wyjdzie:classic_cool:

Gość seventeen
pan nieznajomy widze zbyt przepelniony sarkazmem by ktokolwiek sie nim zainteresowal. A FUj!

Gość seventeen
a Tobie kolezanko o wdziecznym nicku 'przesrane' napisze potem wszystko:))

Gość angielka w polsce
ja cale life praktycznie mieszkalam w Angli i takie polskie dolly nie sa w moim typie. Oni sa very teriblee.

Gość cudny jacus
kaleczysz sie kobieto! Nie znasz sie n polskich "menach"

Gość seventeen
Te spotkanie...porazka. Nie przyszedl po mnie, wiec wyszlam z kims innym. W sercu czulam taki straszny ból... Bo to bylo tak: najpeirw przyszedl z kolega po mnie i po moja przyjaciolke (po pol roku taki odmieniony, solarka, boskie gejowskie potargane ciuchy) ale ja nie wyszlam bo po pierwse sie dopiero obudzilam i to byl dla mnie shock. Przez telefon mowil ze zaluje, ze mnie caluje, ze najchetniej by przyszedl do mnie i zrobil warkocze, wysuszyl wlosy, ale nie wie gdzie mieszkam. Dzis mieli przyjsc znowu i mielismy isc na krakow. NIe bylo go. Zostal ból. tesknota, za STARYMI CZASAMi.... jestem przykra:( i zalamana:(

Gość henk1
kAŻDY ROBI CO CHCE I NIE MUSI BYC FILAREM DLA KOBIETY BO JAK CHCE CIUCHY TO NIECH SAMA ZAROBI.

Gość SZCZESLIWA MAMUSIA
idioto nie chodzi dziewczynie ze ciuchów mu zazdrosci. Nie martw sie siedemnastko, mam troche bogatsze doswiadczenie od Ciebie. Tez to przerabialam. Minie, gdy spotkasz nastepnego;]