Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moj facet to aniol

moj facet to aniol !!!

Polecane posty

Gość moj facet to aniol

rozwalilam auto, a on nawet sie nie wkurzyl. Naprawil i znow jezdze :))))

Gość pewnie cię zdradza
ma wyrzuty sumienia więc traktuje cię ulgowo :)

Gość moj facet to aniol
coz mozna powiedziec osobom, ktore we wszystkim widza zdrade - pewnie same sa zdradzane i musza zal i rozgoryczenie na kims rozladowac.. nie tedy drogaa!!!

Gość moj facet to aniol
jeszcze nie mamy slubu, data wyznaczona na sierpien. Ale od ponad roku mieszkamy razem. a tak sie balam mu powiedziec, no...

Gość no i wszystko jasne
nie są jeszcze po ślubie :)

Gość moj facet to aniol
nie jestem niczyja utrzymanka! mam swietna prace i dobrze zarabiam, auto tez kupilam za swoje. ale nie mieszkam w Polsce i nie wiedzialam gdzie jechac do mechanika. on sie wszystkim zajal.

Gość wkurza mnie ta tapeta
Jakbym rozwaliła auto to nie miałabym po co wracać do domu. Poczekaj po ślubie twój mąż się zmieni.:D

Gość no i wszystko jasne
dodam,ze ma na imie Stanisław i jest gospodarzem w sasiednim bloku /cieciem znaczy :D/

Gość moj facet to aniol
jestesmy juz w takim wieku, ze nie kupujemy kota w worku! mysle, ze sie nie zmieni... on taki juz jest! mam po prostu szczescie!

Gość moj facet to aniol
witam podszywacza! dobrze sie bawisz? moze idz odrobic lekcje, co?

Gość wszytskie tak myslą
💤

no to jak masz taka dobrą pracę i świetnie zarabiasz to za swoje błędy płać sama ........ :o:o a poza tym skoro sama sobie to auto kupiłaś to co mu do tego czy rozwaliłaś czy nie?

Gość moj facet to aniol
Uscislę: on się wcale nie wkurzył tylko z usmiechem mi skopał tyłek i jeszcze z liścia poprawił. Cały czas z anielskim uśmiechem na twarzy

Gość moj facet to aniol
mieszkamy razem, jestesmy zareczeni, wspolnie planujemy wydatki i nie dzielimy na TWOJE - MOJE! dlatego on ma duzo do mojego auta bo sam nim czesto jezdzi bo mam fajniejsze :)

Gość moj facet to aniol
ten fiat to full wypas i sportowa wersja- z półka na trampki

Gość moj facet to aniol
o moja prace sie nie martw! raczej nikt mnie nie wywali.. :)

Gość pewnie jest brzydki
ten twój facet - tacy nie maja wymagań i sie cieszą że jakas ich w ogóle chciała do cycka przytulić :)

Gość moj facet to aniol
nie - jest akurat odwrotnie

Gość moj facet to aniol
czasami daje mi posiedziec za kierownica,wtedy dziarsko nia kręce w obie strony i udaję silnik mrucząc takie brymbrym brym pyr pyr kiedy się zaplije od tego brymania,siadam okrakiem na drązku zmiany biegów i odstawiam przed nim taniec erotyczny a on w tym czasie chłoszcze mnie swym 7cm monstrum po buzi a za wycieraczki wsuwa banknoty o nominale 2 hrywnie :classic_cool:

Gość no to jak odwrotnie
to na pewno puka inne

"mam swietna prace i dobrze zarabiam, auto tez kupilam za swoje. " to przeciez rozwalilas swoje auto , nie jego , wiec jego reakcja byla normalna przeciez .... Jakbys rozbila jego autko , to ciekawe czy by ci nic nie powiedzial :P

ja często jeźdzę swoim Żukiem po okolicznych pastwiskach strasząc krowy i zurawie,to nic ze nie ma w nim silnika,w trudnych chwilach wchodze na pake i stawiam żagiel z moich majtek :classic_cool:

Gość moj facet to aniol
czegos wam naprawde brakuje w zyciu! jesli komus cos sie ulozy to 1. albo facet zdradza bo ma wyrzuty sumienia, 2. albo jest sie brzydkim, lub ma sie brzydkiego partnera 3. albo.. albo.. albo... itd! NIE! nie jest brzydki, jest bardzo przystojny i sympatyczny, jest lubiany przez innych. Ma bardzo dobre serce. Zreszta nie jest POLAKIEM, to juz chyba wszystko wyjasnia. Acha, i nie mieszakm w UK! Nie jest czarny ani nie jest HIndusem! To wyjasnienie dla zbednych komentarzy! Oboje mamy wlasne firmy, ale nie jestesmy bogaczami, to wyjasnienie dla kolejnych glupich komentarzy. Jestesmy szczesliwi i dzieki temu nawet stluczka nie spowodowala klotni.. a dla tych co rzucaja jadem - zazdrosc to niszczace uczucie. Ja wole cieszyc sie szczesciem innych i nie doszukuje sie zbednych podtekstow. Zycie mamy jedno i nie warto go marnowac zbedne domysly! chcialam sie tylko podzielic moim szczesciem, bo naprawde sie denerwowalam ta stluczka.. pozdrawiam

Gość moj facet to aniol
acha, jego auto tez kiedyc rozwalilam, i tez sie nie wkurzyl tylko pojechal do mechanika i naprawil. pa