Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moj facet to aniol

moj facet to aniol !!!

Polecane posty

pomyśl logicznie.. komu brakuje czegoś w życiu? osobom które dają durne komentarze czy panience która wypisuje obcym ludziom na forum jakie to ma udane życie i cudownego faceta.. nie uważasz że jesteś żenująca?

Gość moj facet to aniol
gdy wciaz czytasz o zdradach, klotniach i innych problemach to chyba warto pokazac, ze nie kazdy ma zycie pod gore. to WY jestescie zalosni w tej swojej zazdrosci i ograniczeniu! dobra, koncze topik bo niestety nasza polska mentalnosc nigdy sie nie zmieni. dzieki Bogu juz tam nie mieszkam! temat zakonczony! pozdrawiam

Gość moj facet to aniol
czytaj uwaznie podszywaczu!!!! NIE MIESZKAM W UK!!! i do lekcji marsz bo pani jutro skrzyczy!

Gość xcxcxc
Zreszta nie jest POLAKIEM, to juz chyba wszystko wyjasnia. to faktycznie duzo mówi o..... tobie :) masz klase zazdroscimy ci :)

Gość jak tak rozwalasz auta
to powinni ci zabrac prawo jazdy :O

Gość moj facet to aniol
podszywaczu mieszkam w jednym z krajow arabskich. i moj facet pozwala mi byc jego wielblądem

:D mam jedna rade - idz ponownie na kurs prawka , skoro nie potrafisz jezdzic i ciagle auta rozbijasz :P ;)

Gość moj facet to aniol
jestescie zalosni, brak mi slow normalnie! kobieta, ktora wychodzi za maz za obcokrajowca od razu musi byc obrzucona blotem. czytajac wasze wpisy coraz bardziej utwierdzam sie w slusznosci swojej decyzji. Polacy to zmije, wbija noz w plecy kazdemu kto ma lepiej i nie daj Bog wiecej! z takimi komentarzami daleko wam do Europy! milego dnia!

Gość moj facet to aniol
do Angel - auto rozbijam na jardzie przed domem.. mam spore auto i nie wyrobilam wyjezdzajac i uderzylam w taki slupek, blacha sie powyginala i zarysoway drzwi. bylo ciemno i padal deszcz.. nie wiem jak to sie stalo. juz 2gi raz..

\"Jestesmy szczesliwi i dzieki temu nawet stluczka nie spowodowala klotni..\" w normalnym zwiazku stluczka NIDGY nie bedzie powodem sprzeczki :) . Mam jeszcze jedna rade - dorosnij ;)

dlaczego jesteście tacy złosliwi? poprostu ją kocha Ludzie jak wam trudno zrozumieć że istnieja jeszcze takie związki. Ja to rozumiem , mój mąż to rówież \" anioł\"

Gość jacy wy jesteście żałośni
Mój facet jest Żydem !!! pochodzi zreszta z Ukrainy , nie pisałam bo wiadomo że polacy to antysemici, nie potraficie sie cieszyć czyimś szczęściem tylko zaraz próbujecie niszczyc taka osobe POLACZKI!!!!

Gość moj facet to aniol
dzieki 39! dzieki takim ludziom jak Ty swiat jest piekniejszy!!!

idę się poonanizować się kijem od szpadla. Żeby wprowadzić się w erotyczny nastrój bedę podglądać pana Włodka, który naprawia u mnie na osiedlu kanały. Jeśli zdobędę sie na odwagę to może mu w końcu zaproponuję ostry seks analny na ławce w pobliskim parku:classic_cool:

Gość jacy wy jesteście żałośni
po udanej masturbacji analnej ubieram poradziecki hełmofon mojego męża i przebierając nogami symuluję jak Grigorij Sakaszwili manewrowanie czołgiem T34 krzycząc przy tym radosnie:Samostinaja Ukraina" :classic_cool:

Gość ciacho z cukierem
co niedziela po mszy przemykam chylkiem na zachrystie i zagladam ksiedzu pod sutanne zabawiajac sie namietnie jego berlem niczym sam hetman Sobieski dowodzacy husaria pod Wiedniem :D

Gość ciacho z cukierem
podszywaczu dla twojej wiadomośżci nie chodzę do kościoła

Gość do ciacho
zauważ że podszywacz nie napisał ze chodzisz do kosciola tylko na zakrystie :-p

Gość ciacho z cukrem
tylko do synagogi 😴

Gość aj waj
zawsze chciałem poznać osobiscie Zydówkę :D uda mi sie ? :D

Ludzie, skad w was tyle zawisci?? Co za kretynskie komentarze! Do autorki: masz po prostu super faceta i ciesz sie, bo takich obecnie to ze swieca szukac.:D Moj tez jest aniolem, choc razem jestesmy 8 lat, a po slubie 3 lata. Niektore frustratki czy nieszczesliwe kobitki nie rozumieja co to znac miec szczescie w milosci i wszedzie szukaja zdrady albo jakis innych glupich powodow aby wysmiac i skrytykowac innych. Szczerze zal mi takich, bo to osoby, ktore nigdy nie doswiadczyly i nie doswiadcza milosci poki sie same nie zmienia. Ale to juz nie nasz problem :) Buziaki ;)

Gość moj facet to aniol
dzieki za dobre slowa i zrozumienie! ja po prostu chcialam tylko podzielic sie moim szczesciem. naprawde denerwowalam sie ta stluczka a tu taka niespodzianka.. po prostu mnie objal i powiedzial, ze takie rzeczy zdarzaja sie najlepszym kierowcom, wzial kluczyki i zalatwil sprawe. nawet nie wiem jaki byl koszt tej naprawy! ludzie rzeczywiscie potrafia tylko cieszyc sie z cudzego nieszczescia, nabieraja energii gdy komus cos zlego sie przytrafi. ZAZDROSC i jeszcze raz zazdrosc jest wkolo. pytampytam i 39 - dzieki takim osobom jak Wy swiat jest naprawde piekniejszy!!!! oby bylo wiecej takich osob dla ktorych zawisc jest pojeciem obcym! caluski dla Was!!!