Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kiwi79

Wózek Graco Quattro Delexe -proszę o opinie

Polecane posty

Szczegołnie interesuje mnie: - czy sprawdza sie podczas codzinnego wkładania i wykładania z auta: - czy jest w miarę lekki: - jak w praktyce wygląda wożenie niemowlaka w nosidle. Jak patrzę nat e wózki z dalkea,to dziecko wygląda mi w nich na \"zapakowane\", że go wcale nie widac. A może mi się wydaje? Zadowolone jesteście ogolnie z tego wózka? Z góry dzięki za pomoc.

Gość upppppppppppppppppppppppp
upup

wyglada super ale wg mnie zajmuje bardzo duzo miejsca w bagazniku, nam sie ledwo zmiescil, mamy Opla Astre, kupilismy wiec mniejszy wozek, skladajacy sie bardziej bo czesto sie przemieszczamy co mi sie nie podobalo to gondola, ksztaltem przypomina trumne, poza tym super wozeczek

Sama już od dawna planuje kupić ten wozeczek:) na ulicy spotykałam kobiety własnie z tymi wózkami i mówily,ze sa super:) cena tez nie jest najgorsza:) a wagowo tez niezły:) ja go kupie na 100%:)

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuup

Gość dziecko jest nim jak w puszce
nie polecam, sama kupiłam, mimo że mam auto kombi to z ledwością mogę do bagażnika wsadzić wózek, mało tego podnieść go to już wogóle wielki wysiłek. Kolejna duża wada to wielkość przenośnej gondoli, dziecko jest w niej jak sardynka w puszce, mój syn po urodzeniu ważył 3400kg i miał 58 cm. To standardowy noworodek po ubraniu go i włożeniu do gondoli ledwo w nią się wcisnął, starczyła na 4 miesiące i to niecałe, bo przyszła zima i nie dało go się tam upchać w kombinezon. Materiał wózka kiepski, wg przepuszcza powietrze. Spacerówka koszmar, siedzisko zaledwie 29 cm szerokości, syn się nie mieścił już jak miał 10 miesięcy, upychałam go ale było mu ciasno, musiałam kupić spacerówkę z siedziskiem 35 cm, teraz ma 1,5 roku i nawet w śpiworku w niej siedzi. Stanowczo odradzam ten wózek a nie macie gwarancji jakie dzieci wam się urodzą i jak potem się będą rozwijały. To wózki dla naprawdę drobnych dzieci, podobnie jak babyconfornt czy babycar czy coneco astral

Gość AgataA...
Potwierdzam wszystko co napisala"dziecko jak w puszce"... Ja go co prawda nie mialam ale miala go moja najblizsza kolezanka. Dodam do tego,ze po 2 mies zaczal strasznie trzeszczec,jest zupelnie "sztywny",zero amortyzacji.Ona dziecko upychala na sile bo urodzila zima i nie przewidziala,ze dzidzius bedzie wazyl ponad 4kg...:P Sprzedala go b.szybko i duzo na tym stracila ale wcale jej sie nie dziwie...

Gość gigaset30
Ja mam i jest super nie zamienilabym go na zaden inny, bedzie jeszcze dla drugiego dziecka. Nie wiem jak wy go wkladanie do bagaznika ale mnie sie bez problemu miesc do Micry. Jestem drobna wiec waga dla mnie jest wazna i ten jest najlzejszy jakie ogladalam. Mam wszystko wlacznie z baza i fotelikiem i dziecko wcale nie wydaje sie zapakowane. Co za bzdura! Polecam