Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

limonkaa

zostawiłam faceta, bo nie mam z nim przyszłości

Polecane posty

ja nie mówie o biciu dla zasady.... ja mowie o nauczeniu rozumu - przykłady są ewidentne i oczywiste :P

Dokładnie mam to samo zdanie jednak odnosi sie ono do facetów,przydałoby się nabić niejednemu z nich trochę rozumu do pustego łba-niestety podejrzewam rezultaty byłyby mizerne sądząc co poniektórych przypadkach. -wręcz beznadziejnych.

świetnym przykładem jest Pani Rokita... Sztandarowy przykład... Efekt braku przemocy tez bardzo widoczny :P

Gość hgfer
raczej nie pozna . 40 % studentow stanowią mezczyzni i 60 % kobiety.

Gość hgfer
ale przeciez sa kobiety ktore lubia jak sie je leje . Sprawia im to przyjemnosc fizyczną poprzez ból. SPanking to sie chyba nazywa

Gość hgfer
podobno jak kobiety się nie bije to ona gnije

dziękuję dziewczyny za wsparcie!! paru facetów ma rację;) ale TY komicznie jesteś trochę szurnięty jak dla mnie...;/ odeszłam i nie wrócę, bo nie chcę mieć terroru w domu;/

trudno dyskutować z osobą, która przez iles tam czasu trwała w bezsensownym związku z psychopatą po zawodówce... to moze odbić sie na psychice

limonkaa - trzymaj sie, musisz wytrwac w swojej decyzji. Skurwiel sie do rekoczynow posuwa!! Takiego to tylko powiesic za jajca. sick - toxic!!