Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anetka84

jak to zrobić?

Polecane posty

Gość ** ** ** ** ** ** *** *** ***
jak by mi chłop nie zadzwonił to by został wrzucony do przegródki na chamów lub na niezainteresowanych i drugiego spotkania by nie było :P

uwierz mi, że te poradniki i szkolenia nie są złe... nie chodzi o manipulowanie, ale nauczenie facetów wlasciwego podejscia do kobiet... wielu facetow mysli, ze kobiecie naprawde trzeba dawac kwiaty 3 razy w tygodniu, mowic ze sie ją kocha 6 razy dziennie, wysylac 35 smsów o tym, ze sie tęskni... są przez to nudni i bezbarwni i zaliczaja ciągłe porazki... mozna ich nauczyc, ze nie nalezy traktowac kobiety, jak 8 cudu swiata... ale zazwyczaj ludzie po takich szkoleniach przechodzą w wersje "zwrot o 180 stopni" i zmieniaja sie w chama-pozera-cwaniaka, robić to na dodatek nieumiejetnie.. znam to od podszewki - mam ze 3 takich kolegów...

Gość zurawina_blotna
Gwiazdki: i nie bedzie zadnego drugiego spotkania :D Jesli do tej pory sie nie nauczyl kultury, to juz sie nie nauczy. Osiagnal efekt przeciwny do zamierzonego. I masz racje: to juz nawet nie jest kwestia dotyczaca partnerstwa, tylko kwestia kultury osobistej i dobrego wychowania...lub jego braku...

"Ja tam bym chciała, żeby facet traktował mnie jak ósmy cud świata " przez 1 miesiac jestes zachwycona, 2 zadowolona, 3 przyjmujesz to jako norme, 4 nudzi Cie to, 5 wkurza itp :D

Gość zurawina_blotna
Komiczne, a Ty bys nie chcial byc traktowany jak osmy cud swiata? Kazdy by chcial! Nie mam nic przeciwko temu, zeby mnie ktos traktowal jak kobiete wyjatkowa, ktora swiadomie wybral na partnerke. Ale zasluzenie! To znaczy, zeby umial rowniez powiedziec swoje zdanie, kiedy sie z czyms nie zgadza. Nie mam tez nic przeciwko konstruktywnej krytyce.Takiego faceta traktowalabym z kolei jak dziewiaty cud swiata, ale rowniez nie glupio, sentymentalnie i naiwnie.

bo relacje powinny być przede wszystkim \"zdrowe\", a nie budowane na zasadzie jakichś tam skrajności. Skrajności nigdy nie są dobre, i to zarówno jesli chodzi o traktowanie kobiety przez faceta, jaki i odwrotnie nie wyobrażam sobie, zebym nie dostawała kwiatów od mojego mężczyzny, ale faktyczie gdybym je dostawała zbyt często, straciłoby to dla mnie wartość

Gość ** ** ** ** ** ** *** *** ***
ja wam powiem ze byłam np na warsztatach aktywizujących i poradników się tez naczytałam (najbardziej mi się zołzy podobały bo płakałam przy nich ze śmiechu) i wniosek wyniosłam taki...że kluczem do szczęścia w miłości jest bycie sobą, zachowywanie się naturalnie, tak jak nam samym jest ze sobą dobrze + pewna doza samowystarczalności...a te wszystkie poradniki to radzą jak taki stan imitować.

"Komiczne, a Ty bys nie chcial byc traktowany jak osmy cud swiata? " nie... oczywiście, że nie... takie traktowanie wyklucza własnie posiadanie własnego zdania - wyklucza polemike... bo z cudami sie nie dyskutuje.... kobiete, której jedyną odpowiedzią byłoby "ależ oczywiście kochanie" lub "masz racje kochanie" wyrzuciłbym przez okono :P

komiczne piszesz: Powinnas zerwac ostro i potem zero kontaktów... Bo kobiety zwykle zerwą z taką mameją, a potem spotykaja sie znim, tłumaczą, ten im sie wypłakuje a one myslą, że robią tym zachowaniem dobry uczynek... Tak powinno sie robic jak piszesz, ale kobiety rzadko tak potrafia, niestety. Facetom jakos lepiej sie to udaje. Jestem kobieta, wiem co pisze, uwierz...moze to jakas nic pamieci genetycznej w nas siedzi...trzeba przeciez pocieszyc placzace \"dziecko\".