Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta sama a jednak inna

jestem sczesliwa kobieta

Polecane posty

dziekuje za uwage:) 🌼

a ja jestem szczęśliwa bo zjadłam kawałek smacznego ciasta mam też mieszane uczucia bo ide wydać tysiąc złotych na wszystkie opłaty, a z drugiej strony dobrze że mnie na te opłaty stać i mogę je uregulować

Gość vcxdrer
ja tez jestem szczesliwy , bo zycie nie jest wieczne i juz 1/3 zycia za mną . JEszcze tylko 2/3 i jestem druga noga na lepszym swiecie

A ja też jestem szczęśliwa :) Wypiłam sobie kufel pomidorówki, w pracy spokój, odrobiłam zaległości z 2 tygodni, jest piątek - nie mam w planach żadnych robótek domowych, obiad czeka ugotowany, pogoda znośna, nic mnie nie boli, nikt mnie nie zaczepia, po drodze do domu wstąpię do siostry, pogadamy sobie. Życie jest fajne :)

o takim Ewom to pozazdroscic 🖐️ nie marudzi cieszy sie z tego co ma ah kobieta cud miod i malinki

o właśnie, malinki... zrobię sobie dzisiaj koktajl malinkowy, dobry pomysł mi podsunęłaś :) z miodem oczywiście ;)

no ja już zazdroszczę zajrzałam w moje zaległości, w związku z tym tematem, spróbowałam coś zrobić, zemdliło mnie, wróciłam tutaj zaraz robię drugie podejście do likwidacji zaległości, jeszcze tylko zerknę na ... (i w te miejsce można wstawić dowolne fora, wątki itd) ;DDD

:):) ja sie ucze, mam do zlaiczenia kupe rzeczy ale jestem szczesliwa bo powoli zmierzam do odnalezienia swojego"ja"otworzylam sie bardziej na ludzi, realizuje sie, spelniam, mam cele i marzenia.jestem cholerne szczesliwa i niech tak zostanie albo niech bedzie jeszcze lepiej:P