Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiuuuuulka

Opsiujemy Nasze życie intymne z naszymi chlopakami

Polecane posty

Gość asiuuuuulka

cześć dziewczynki:) . Przychodzi tak czas kiedy sie zakochujemy ... jestesmy juz w związku juz dosc długo i przychodzi na taki moment \"intymnosci miedzy Wami\" ... a wiec on dotyka Nasej mysy, My jego juniorka ... itd. Opisujmy nasze wrażenia. Czy sparwa Wam przyjemność Gdy on Was piesci? Czego najbardziej pragniecie? I wiele wiele ciekwach historyjek :)

Gość vcxdrer
najbardziej ? Smierci . Zycie mi sie znudziło

Witajcie przyjaciółeczki ;-) 🌼 Chciałam tylko powiedzieć że mam 29 lat i od 2 lat jestem szczęśliwą mężatką z moim Misiaczkiem i Mamcią 🌼 Ale jeszcze nigdy nie dotknęłam dłonią jego, jak wy to nazywacie , juniorka :-0 On mojej ,,myszki\'\' też nie :-0 Oboje uważamy że to obrzydliwe :-0 Mamcia też tak uważa :-0 Pozdrawiam, Magda 🌼

Hahaha ktokolwiek kryje sie pod nickiem Magdusi ma zajebiste poczucie humoru :D Pozdro 🖐️

Gość oł gaad....
:o poważnie? :o jaka mamcia na rany jakis trójkąt?

Gość tylko do buzi czy jak

magdusia........... Witajcie ponownie moje przyjaciółeczki Wczoraj wieczorem przy kąpieli , jak myłam Misiaczkowi plecy, niby niechcący zjechałam ręką na juniorka Okropne doświadczenie Misiaczek przytrzymał moją ręke i poprosił bym nią poruszała Zrobiłam ledwo kilka ruchów, a on ..................to było obrzydliwe Nie mogłam potem nic jeść, nie mogłam spać, a w nocy kilka razy nawet wymiotowałam Dzisiaj już lepiej, ale i tak mam cały czas przed oczyma ten odrażający widok jego wytrysku Przepraszam was, moje przyjaciółeczki za ten opis, ale musiałam sie gdzieś wyżalić Nie wiem czy powiedzieć o tym Mamci? Co radzicie moje kochane? Pozdrawiam, Magda Kochana Magdo, niestety wydaje mi się, ze powinnaś sprawę zgłosić na policję. Mąż wyraźnie zmusił Cię do czynności seksualnych na które nie wyrażałaś przyzwolenia. Jak zgłosisz gwałt być może uda Ci się wydębić od sukinkota jakąś rekompensatę pieniężną za traumę, której doznałaś. Pozdrawiam.

Gość Bogo Bogo
kontynuuj śmieszne...

Dzień dobry moje kochane 🌼 Z pewną nieśmiałością, ale też i bez jakiegokolwiek przekonania piszę ten wpis :-( Misiaczek wrócił rano z pracy i Mamcia od razu poprosiła go na rozmowe do swojego pokoju :-( Ja wyszłam w tym czasie do sklepu po pieczywo, bo nie chciałam być świadkiem tej w sumie nieprzyjemnej rozmowy :-( Wróciłam i zobaczyłam Misiaczka klęczącego obok kuchenki gazowej z otwartym piekarnikiem :-( Twarz miał smutną, a po policzkach ciekły mu łzy :-( Jest prawie piętnasta...................Misiaczek klęczy :-( Nie odzywa sie, podobnie jak Mamcia :-( Jest mi przykro i czuje sie winna całej tej sytuacji :-( Co robić? :-( Pozdrawiam, Magda 🌼

Dzień dobry moje przyjaciółeczki 🌼 Wstałam dzisiaj wcześniej, bo musiałam nakarmić dzidzie piersią, tak żeby Misiaczek nie widział, bo on za chwilke wstaje do pracy ;-) Musze mu zrobić jego ulubione postne kanapki czyli chlebuś z margaryną i liśćmi laurowymi ;-) Zrobie mu dużo, bo mówił że ma dzisiaj kurs do Koszalina, więc to daleka droga ;-) Szkoda że nie mogę pojechać z nim, tak jak za starych dobrych czasów :-( Mamci już troche przeszło, niby to sie do nas odzywa, ale za każdym razem gdy przechodzi obok Misiaczka wydaje z siebie dziwny dźwięk :-0 Niby takie syczenie jak wąż :-0 Chciałabym ją zapytać w jakim celu to robi i czy to ma przynieść jakiś określony skutek, ale boje sie że znowu dostane kapciem w plecy :-( No nic moje kochane, musze uciekać, bo słysze że Misiaczek porannym pryknięciem daje znak że zaraz będzie wstawał :-) Pozdrawiam Was moje kochane ;-) Trzymajcie sie 🌼 Magda ;-)

Gość apokalypsa

Gość lolololol
magdusia mam nadzieję że to co mówisz nie jest prawdą xD

Gość me-e-e-e-chata
M M 🖐️ łelkambak :classic_cool:

Gość agus9999999999
co tam Asia u ciebie? ;-)

Gość me-e-e-e-chata
najs tu si ju 🖐️ Moj Ł Cie wynalazl :classic_cool:

Gość agus9999999999
Ł??? co to jakieś Łańcuckie Łoogle? :-D

Gość me-e-e-e-chata
Ł-Łukasz Menszczyzna mojego RZycia :classic_cool: jak mozesz nie wiedziec :o :P

Gość agus9999999999
o fak :-0 łańcuckie miało być z małej :-0 a bo ja tam sie akurat interesuje twoimi facetami :-P musze lecieć :-0 do znów

Gość me-e-e-e-chata
ooooo Ty :o :o :o jestem zdegustowana :o :o :o

Gość Syzyf
To może mi opiszesz co wyprawiacie z facetem w łóżku :D ?

Przyjaciółko (przyjacielu?) Syzyf, bardzo Cię proszę byś nie nazywała Misiaczka facetem :-( To brzmi jakoś tak pogardliwie :-( Misiaczek jest prawdziwym mężczyzną, ma pasje i jest bardzo czuły ;-) ❤️ Na razie ze względu na to że mamy dzidzie, a także dlatego że wydarzenia ostatnich dni były niezbyt przyjemne dla naszej czwórki, nie sypiamy ze sobą :-) Misiaczek to rozumie i w pełni akceptuje ten stan rzeczy ;-) No i Mamcia jest zadowolona, a to najważniejsze, bo gdy Mamcia zła to atmosfera w domu jest nieprzyjemna :-( Misiaczek właśnie przed chwilą wrócił do domu z nocnej zmiany ;-) Teraz poszedł sie położyć, ale przedtem zrobił mnie i Mamci przemiły prezent :-) Przyniósł z pracy serwetki papierowe z napisem Wars :-) Ukrył je figlarz w pojemniku na chleb, ale ja już znalazłam :-) Mamcia jak wstanie to pewnie bardzo sie ucieszy :-) W sobote ma do nas przyjechać siostra ze swoim mężem, więc podamy szarlotke na tych serwetkach :-) Na pewno będzie zachwytu z jej strony co nie miara :-) Lubie jak siostra mi zazdrości, że w życiu mi sie tak poszczęściło :-) Wiem, to troche nieładnie, ale same przecież rozumiecie moje drogie przyjaciółeczki, że my kobiety musimy czasem innym kobietom czymś zaimponować ;-) Sie troche rozpisałam, ale już kończe ;-) Pozdrawiam, Magda 🌼

Gość ulek
Od jakichs 4 miesiecy totalnie nic sie nie dzieje w tym lozku, spimy obok siebie jak emeryci... Dlaczego? Po czesci wina tabletek, spadlo libido itd... z drugiej strony, nagle zaczelam miec komplesky, ze jestem gruba ze sie nie rozbiore bo tylko mu wszystko obrzydze itp... Kiedys bawilismy sie na calego, byly reczne robótki, byl oral, i przerozne nowe pozycje w tym te w samochodzie... Teraz nie ma nic, totalnie nie wiem jak sie przelamac... Dziwie sie ze jeszcze mnie nie zostawil...