Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamileczka20

Chłopak nie chce mi zrobić minety

Polecane posty

Gość Coala x
Revan...a ty niby wciaz jestes ze jedna i ta sama laska, tak?

Gość boyyy
Ja tam uwielbiam robić minetke połączoną z palcówką mojej kobiecie, doprowadza ją to do mega orgazmu :) nie wiem tylko, czemu od jakiegoś czasu ona tego nie chce :( ? A co gorsza, ona brzydz się zaspokajać mnie oralnie :( nawet ogoliłem się dla niej, bo miałem nadzieje że tym cos wskóram, ale nic to nie dało :(

Gość N/C
Myć sie co 4 dni to sie nie dziwie :P Ja jestem chlopakiem a myje sie dokladnie co dziennie, a wazniejsze czesci po pare razy w dniu. Robilem mojej dziewczynie minete i mi sie podobalo ale nie lykalem soczku, bo mialem watpliwosci, teraz sprobuje, az sie nie moge doczekac zeby sie dorwac do niej i ja ostro wylizac ahhh xD

Gość Nercio
Witam Ja Nigdy nie robilem minety tylko dlatego ze nie mialem dziewczyny i nie widzialem tez cipki na zywo ale gdyby moja przyszla dziewczyna powiedziala ze chce rzebym jej zrobil mienete to by chyba nie mogla by mnie oderwac:D Nigdy nie czulem zapachu cipki ale mysle ze bym sie przyzwyczail.

Gość a ja lubie aleee...
jestem ze swoją dziewczyną już od dluższego czasu i prawie kazde nasze spotkanie owocuje minetką... i zapach c*pki wcale nie jest przykry, czy nieprzyjemny. jesli dziewczyna dba o siebie poprostu go nie czuć... no chyba że podczas pieszczot robi sie mokra, ale to nie jest zapach "siusiu" :D... dla mnie zależy na tym zeby to jej bylo przyjemnie, bo bardzo ją kocham, ale jesli chlopak nie ma ochoty to definitywne NIE...

Gość Kamileczka20
czy mam sobie wziasc jakiegos faceta i jemu to pokazac ze ktos inny mi to robi?

Gość O o===8
kamileczka 20: mnie by chyba szlag trafił!!!jesli on nie chce tego, to go nie zmuszaj. chyba, ze tylko na tym ci zależy zeby ktoś ci wylizał c*pkę... :/

Gość słoniu22
Kamileczka20- ja chętnie bym zrobił Tobie minetę

Gość słoniu22
Kamileczka20- ja chętnie bym zrobił minetke tobie i twoim kolerzaneczkom ale cos zacos niezapomni!!!

Gość magda1982_x
po miesiacuu?? szybka jestes...

Gość Panie i panowie...
Jeżeli kobieta o siebie dba, jest wygolona, regularnie troszczy się o higienę intymną - to faceci wręcz uwielbiają ją lizać i ssać. Jeżeli facet nie chce lizać to: a) ma przykre doświadczenia b) jest egoistą - skoro Ty regularnie robisz mu loda, to po co on ma się wysilać? c) nigdy tego nie robił i najzwyczajniej w świecie boi się tego d) uważa, że coś nie tak z Tobą lub Twoją cipką e) jest konserwatystą, nie pozwalają mu na to poglądy, itp. f) jest gejem i faktycznie go to brzydzi Rady? Porozmawiaj z nim, zadbaj o siebie i Twoją cipkę, nie rób mu orala, jeśli on nie chce robić Tobie, uświadom mu, że w jaki sposób by tego nie robił, to i tak będziesz zadowolona. Jeśli to nie pomoże: zmień faceta! Na dłuższą metę taki związek nie przejdzie, seks i zadowolenie z niego są w związku bardzo ważne, niemal na równi z zaufaniem!

mnie raz złapał skurcz w szyji podczas minetki ale nie dałem po sobie poznać żeby dziewczyny nie rozproszyć :D a ból był zajebisty, myślałem że zejde:D na szczęście zmieniłem trochę pozycję i po paru sekundach przeszło...

Gość u mnie jeszcze gorzej
Moj maz nie chce mi lizac c''''i, nie chce przytulac( tlumaczy ze nie jest taki). Na dodatek wogole sie nie calujemy w sensie z jezyczkiem bo tego rowniez nie lubi, slina itp . Wspomne tylko ze jestesmy juz rzem 5 lat i w sumie zaczynam miec tego dosc. Poprostu jako kobieta mam prawo chciec takich rzeczy. Nadmienie ze ja jemu sprawiam przyjemnosc oralna

Gość maras
może nie potrafi i sie wstydzi, zachęć go to może ci chlapnie minete, a jak nie to wpadnij do mnie to wyliże cipke i se ulżysz

Gość fatirek
ja moge go wyreczyc:) uwielbiam lizac piczuszki:)

Gość do karolek100
Mojej pachna ladnie z Twoja chyba cos nie tak heheheh

Gość tumturumtum
mhm, wszystko super, super. tylko, że podczas sexu, powinien mi zrobić minetę, bo nie wejdzie we mnie. wtedy pytam się go czy może zrobić mi minetę, on na to, że tak. minuta mija, a on, że już `skończył` a ja ani wilgotniejsza, ani skupić się nie mogłam, żeby choć trochę się podniecić. wydaje mi się, że on nie ma ochoty mi robić, uwielbia za to robić samą palcówę. no sorry, co za problem zrobić minetę raz a dobrze? sex już nie jest dla mnie tak przyjemny i rzeczywiście jestem w stanie znieść ból, żeby tylko jemu było dobrze. jednak nie wiem do jakiego czasu, będę to znosić.

Gość duzy i mokry he he
zwiaz mu rece siadz na bani az sie prawie udusi i tak do momentu az mu zasmakuje......tak amerykanie wychowuja muzelmanow he he a jak niechce to scisnij z cvalej sily za dzadra i wtedy mu soki wyplyna : ) oj i efekt cieplarny teraz zamiast facetow to same cipy sie rodza i chodza z zelusiem na glowie i bialym paseczkiem istne Geje a prawdziwi to juz prehistoria;;;;;i do tego wojsko zniesli oj bedzie nowy kraj pedalow.....

Gość język jaguara
Kamileczka20 "mówi, że go to obrzydza. Znamy sie od miesiąca, ale spędziliśmy bardzo dużp czasu razem. Chyba chodzi mu o to, ze nie jestem dziewicą, bo przyznałam mu się do jednego chłopaka " moim zdaniem on się brzydzi ponieważ ma we świadomości że przed jego językiem był jakiś penis i może to ta świadomość do zniechęca

Gość damianek234
moja też nie jest dziewicą ale nie mam takich oporów Może leżysz jak kłoda jak ci liże i go to zniechęca

Gość robi01
Do Kamileczka 20 język jaguara! Jam ci jaguar twój;).

Gość fotel
mineta?przecież to nie higieniczne

Gość _Rafcio_22
NIehigieniczne i wali śledziem

Gość To na tyle co nylo do napsania
Musisz z nim pogadac co jest nie tak... uprzedz go ze myłas sie i soki to naturalna rzecz... a ze jakis fra*jer byl przed nim w twojej ci*pce to go obrzydza jka bys byla dziewica z chcecia ci by wlizal mmmm ;* kocham to

Gość Sylwester Układ Scalony
Popieram Waldusia Kloca Który daje lub nie...

Hmm, dla mojego mineta jest bardziej 'osobista' niż stosunek, podobnie jak dla mnie zrobienie komuś loda - może też o to chodzić :) Że 'byle' komu się nie robi, tylko z uczucia...

Gość To na tyle co nylo do napsania
ile takich co maja na to chcec gazeta playboy i lecisz.... nie jedna tam znajdziesz no ale coz za kase ale nie do takiej to najwieksze obrzydzenie