Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamileczka20

Chłopak nie chce mi zrobić minety

Polecane posty

Gość suzzzzi
no co wy naj lepsze w seksie jest lekkie podgryzanie sutków :******************* mmmm mój chłopczyk przy kazdym stosunku tak mnie zadowala tym swoim mizianiem, lizanie,całowaniem moich ,że odlatuje :*************************************************************** i mam pszy tym taką rozkosz o niebo lepszą niz przy minetce:*** FACECI SPRUBUJCIE: tylko lekko,rytmicznie naciskać i gładziś suteczki języczkiem swojej pani :*********************** powodzenia

Gość Lilciaaa
Niestety, znam problem kilku Pań... Sama jestem z facetem prawie, 4 lata i byłam dziewicą kiedy zaczęliśmy się spotykać, do ślubu pozostało mało czasu, a on nadal jest przeciwny minetce. Sama nie wiem co z tym zrobić, dodam tylko że regularnie chodzę na depilację, oraz kapię się co najmniej 2 razy dziennie włączając w to płyn do miejsc intymnych. Jak temu zaradzić:>? Raz w przeciągu 4 lat to zrobił i więcej nie powtórzył... Twierdzi, że to jest okropne, ale orala się domaga;(

Niektórych facetów minetka brzydzi podobnie jak kobiety zrobienie loda Proponuje użyć jakiegoś specyfiku np.czekoladę do ciała Posmarować miejsca intymne i zachęcić partnera do "konsumpcji"

Gość Malinator
Ja lubie robić mojej Asi dobrze ustami, a najbardziej lubię wtedy patrzeć na jej twarz, jak jej jest wtedy dobrze... kosmos :]. Nic mnie tak nie rozpala. Chociaż też na początku mnie to troche obrzydzało i sporo się opierałem, ale jak się przemogłem i spojrzałem na nią... czegoś takiego się nie zapomina. Ale jeżeli nie chce ci zrobić ustami to nie naciskaj go. Pokaż, że ty nie brzydzisz się go ani troche i najważniejsze dbaj o higiene , z czasem sam cie zaskoczy :].

Gość Lilciaaa
Może, macie racje...

moj facet hcce mi lizac caly czas ale ja znowu niechce bo mnie to krepuje i juz mu nie pozwole

hmmm u mnie ejst inaczej moja nie lubi minetkę chodź ja bardzo lubię i umiem robić:P fajna jest minetka bierzesz kostkę lodu najpierw gorącym języczkiem wirujesz jej wysokosć łechtaczkę następnie rzystawiasz do niej zimną kostkę lodu i jeździsz nią po tych okolicach i potem zlizuje zimną wode a kobieta znowu czuje gorący szalejacy jezyczek POLECAM:) lubie tez jak kobieta siada okrakiem na moja twarz opiera sie o ramie łóżka i ujeżdza swoja cipka moja twarz a ja penetruje jezyczkiem kazdy zakamarek jej mokrej cipki:P

Gość jagodka1785
http://adf.ly/3nRW tutaj znajduje się instrukcja jak robić :P ( bo niektórzy sobie nie radzą:D)

mi znowu chlopak chce robic tylko ja niechce bo mnie to krepuje i juz mu nie pozwalam

mnie znowu chce lizac tylko ja niehcce bo mnie to krepuje i juz mu nie pozwalam a on lubi jak ja sie wstydze

Gość Lilciaaa
Myślę, ze to jest kwestia zaufania partnerowi, nie powinno Cię to krępować jeśli go kochasz powinnaś wiedzieć, że pragnie zrobić Ci przyjemność... Nie każdy facet chce to robić, więc można powiedzieć że masz szczęście...

Gość Malinator
Jak tam Lilcia?

Gość ich troje
kto mi zrobi loda gg 22354269

Gość Patra
powiem krótko u mnie nie było problemu z dwoma kolesiami fakt jest taki ze bruneci robia od razu a blondyni prawie wogule niechca , ale ten co ma zostać mężem powiedział mojej koleżance ze mi strasznie ci..Ka zdechla ryba brzydko pachnie. Myje się codziennie ale tego nie czuje. Może i wkładki higieniczne troszeczkę pachną ale sama nie wiem ? A wy jak macie ? Skąd mam wiedzieć czy śmierdzi ? Rozmawiałam z koleżankami co one myślą o minetkach i tez potwierdza się ze ci ciemnowlosi się nie zastanawiają, jak się pytam kolegów na studiach czy robią to mi powiedzieli hurtem ze tylko jak kobieta polyka. I jak ma orgazm z członkiem a nie lechtaczkowy. Do sexu wybierają na dyskotekach tylko te w ponczochach bo to reguła ze polykaja a podrugie jak łaska dobrze tańczy to znaczy ze chce. Sama nie wiem już jestem załamana.

Gość Kinga_wawa
wszystko się zgadza co napisałam, mój tez blondyn :( dodam jeszcze ze jak się całkiem wygolilam to mnie wysmial. Tez nie czuje czy mi pachnie czy nie ? Znajome mówią żeby ci przyjaciółka powiedziała, ale to krepujace. Sama latam teraz bez bielizny :)

Gość Ślązak z Głogowa
Ja bym zrobił kobiecie minete

Gość Trolens
Jestem Wysokim Blondynem o niebieskich oczach Kocham Swoją Dziewczynę i mogę jej robićco chce i kiedy tylko zechce Bo ją kocham i nic mnie w tym nie brzydzi a jeżeli wasz partner ma z tym jakieś problemy to czy on naprawde was kocha ?

Gość Kochliwy_Viking
Prawda jest taka...że trzeba miec zaufanie - informujemy partnera o naszych potrzebach - a jeżeli widzimy że coś sie sypie...rozmawiamy,nie rozumie jednej rzeczy a mianowicie mineta to dość osobliwa i osobista pieszczota - nie macie oporów robic minetki/loda a macie opory przed zapytaniem o to co parterowi nie pasuje zapach/smak/etc/ ??

Gość Malinator
"...a jak to nie pomoże to przywiąż go do kaloryfera i weź sobie co ci sie należy" Jeżeli naprawdę jakaś kobieta ma takie podejście w stosunku do swojego faceta to ... to współczuję temu facetowi dziewczyny i vice versa. Po pierwsze nic się nie należy, tak zwane minety i lody to dary jakie jedna osoba daje drugiej, aby sprawić jej przyjemność. Jeżeli ktoś ma z tym jakiś problem, to przymuszanie go do tego jest okazaniem miłości ? I czy osoba, która jest przymuszona naprawdę będzie robić to z oddaniem, by było drugiej osobie dobrze, czy raczej "aby to przeboleć" ? No chyba, że uprawiacie sex dla samego rżnięcia, to róbcie sobie co chcecie. Lubie zadowalać w ten sposób moją dziewczynę, lubię patrzeć na nią kiedy naprawdę jest jej dobrze. Nigdy jednak nie przymuszała mnie, ani nawet nie wspomniała, że chciałaby czegoś takiego ode mnie i za to szacunek do niej wzrósł mi o 300% po przeczytaniu niektórych postów tutaj. To wyszło samo, nigdy nie wychodziliśmy z założenia "chce tego i tego BO TO MI SIĘ NALEŻY". Zawsze było "taka i taka pieszczota mi się podoba, a tego bym chętnie sam spróbował, może i ona to lubi?". Zawsze osoba pieszcząca inicjowała lub szepcząc do ucha pytała czy chcesz to i to. Swoją drogą to jest bardzo nastrajające :). W jej postępowaniu też zawsze odczytywałem coś takiego. Kocham ją i lubię robić rzeczy, które sprawiają jej radość, nawet jeżeli dla mnie są niekoniecznie w 100% przyjemne. Rozumiem, że chodzi o ogólną myśl, a nie dosłowne interpretowanie takich zdań. W końcu kto ma Cię zadowolić jak nie właśnie Twój chłopak. Ale na litość boską trochę wyrozumiałości... Sugeruj mu to dyskretnie, delikatnie, ale nic na siłę. Możesz sama pierwsza wyjść z inicjatywą ten jeden czy dwa razy, ale jeżeli się nie odwdzięczy to następnym razem tego nie rób, a jeżeli wprost Cię o to zapyta i zdziwi się, że nic nie ten, to powiedz, że nie daje Ci to żadnej przyjemności, a sama też byś chciała. Tylko beż żadnego wyrzutu! Albo jeżeli kiedyś rano Cię zapyta co Ci się sniło, możesz powiedzieć, że coś nieprzyzwoitego i po krótkim namawianiu zgódź się powiedzieć, że jak pieścił Cię oralnie. Że było to takie podniecające i przyjemne. Tylko nie może to zabrzmieć sztucznie, jeżeli nie masz pewności czy dobrze to zagrasz lepiej w ogóle się do tego nie zabieraj. Te dwa sposoby zadziałały by na mnie, przynajmniej tak myślę^^, ale nie powiedziałbym, że jestem w 100% normalny :P

Gość Malinator
Aha, widzę, że ktoś używa takiego samego nicku co ja:P. Prawdopodobnie nie zajrzę już do tego wątku (ale kto wie :)) więc nie traćcie czasu na jakieś kłócenie się ze mną, czy wyzwiska pod moim adresem bo pewnie nawet tego nie przeczytam. Wyraziłem swoje zdanie w temacie i tyle.

Gość WGardełkoUwielbiam
mój chłop też nie chce mnie lizać, bo nie, jak to on mówi, więc raz poprostu usiadłam mu na twarzy, ale poza t5ym , ze śmiał się jak szalony, to nie wyściubił języka z gęby... więc postanowiłam poszukać chłopaka z krwi i kości, takiego co to sam będzie lgnął do cipki językiem i będzie mnie lizał bez moich próśb czy gróźb. to by było na tyle3.......

Gość gość
Wale kasztana teraz

Gość Prawdziwy wieśniak
Założycielko tego forum i pytania prosta odpowiedź zmień ty sobie chłopa bo widać źe twój obecny to jakaś autystyczna c***a a po za tym dawaj mi twój numer telefonu a wtedy twoje wszystkie zmartwienia erotyczne znikną w przeciągu jednej nocy i to prężnie

Gość gość
wieśniak - odkopałes temat sprzed 8 lat i odpowiadasz. nieźle