Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurnik

Do czego wlasciwie faceci nas potrzebuje tylko do sexu????

Polecane posty

Gość szczery julek
zanie tylko do sexu widzie ze tówj facet cie nei docenia, moim zdaniem nadajecie sie jeszcze do sprzatana i co poniekóre do gotowania, no i przy okazji spełniacie role worka na sperme

Gość kurnik
no to poprostu szkoda slow ...... najlepiej wiec tylko bawic sie zdradzac zeby jakas przygoda byla i zycie cudem jest coz wiecej trzeba ..

Gość kurnik
biedna twoja partnerka choc uwazam ze takiej nie posiadasz przy takim sposobie myslenia

Gość kurnik
a czy jest tu jakis mezczyzna ktoremu nie przeszkadzalo by gdyby jego partnerka chodzila nawalona i go zdradzala???

Gość Eliskar
kurnik no to poprostu szkoda slow ...... najlepiej wiec tylko bawic sie zdradzac zeby jakas przygoda byla i zycie cudem jest coz wiecej trzeba .. Niekoniecznie zdradzać, najważniejsza w tym wszystkim jest zabawa

Gość ukziw
nawalenie i zdradzanie to inne sprawy. Nalezy bawic sie tak by nie ranic za bardzo innych.

Hmm, czesto zdarza sie tez odwrotnie, to kobiety wykorzystuja facetow tylko do sexu...sam znam kilka pan po 30-stce ;), ktore w ten sposob mysla o facetach(bo klapki z oczu juz im pospadaly, jesli chodzi o milosc, itd.).

Gość Dario124
Juz od czasów mitologicznych facet przedewszystkim lubił poszaleć, wypić, podjeść zabawić się, oczywiście zdarzały się momenty kiedy trzeba było wykonać jakiś obowiązek, czasami ktos odkrył waznego odkrycia lata mijały, czasy się zmieniały ale ta jedna skłonność facetów do zabawy nigdy przez całe istnienie ludzkości się nie zmieniła

Gość kurnik
ukziw ale odpowiedz mi na pytanie czy przeszkadzalo by ci to czy jest to obojetne

Gość ukziw
uzerania sie z nim jeszce czyz nie?? zabawa zabawa ale nie mozna tak wiecznie ciagnac bo takie zycie na dluzsza mete jest plytkie bez zadnej wartosci ... puste.. nie jest puste . JEst genialne. Puste jest zycie goscia ktory pracuje siedzi caly czas w biurze przychodzi do domu oglada telewizor i idzie spac , a raz w roku jedzie na jakies wakacje

Gość ukziw
bo kobiety to istoty ktore zyly w jakiniach i plotkowaly a mezczyzni w tym czasie polowali . DLatego mezczyna nie czuje sie dobrze on potrzebuje wolnosci . Kobiete wystarczy zamknac z dzieckiem i jest szczesliwa.

Gość Dario124
Kurnik od początku całego tematu jest mowa o zabawie. Tylko ty próbujesz tu przemycić kwestie zdradzania. Czy zabawa dla faceta to twoim zdaniem głównie zdradzanie??? Buahaha

Gość kurnik
no czemu nie wykorzystywac mezczyz skoro oni nas tez wykorzystuje to tez moze byc dobra zabawa tylko w tym najlepsze jest to ze my potrafimy bardziej konkretniej wykorzystac faceta zranic go i zadac mu bol tak ze nas popamieta na dlugo a wy tak nie umiecie .. wasze ruchy sa zawsze takie same i latwe do przewidzenia.. milo tak pokonwersowac z mezczyznami:)

Gość Dario124
Życie w ciąglej zabawie jest naprawde ciekawe, ciągle kogoś nowego poznajesz, ciągle jakieś nowe sytuacje. A życie wg kobiecego toku myślenia to głównie stagnacja. Czasmi jakiś wzlot ale na przestrzeni całego życia nie ma znowu tego tak dużo, głównie to stagnacja. Nieciekawe to, a czasu przcież mamy mało

Gość kurnik
mam mnostwo powtarzam mnostwo znajomych mezczyzn i glownie ich zabawa polega tylko na piciu i na zarywaniu fajnych dziewczyn ... choc na codzien to pozadni ustatkowani mezowie i ojcowie niestety

Gość kurnik
wyjazdy delegacje imprezy integracyjne nic pozatym copisze wiec cos w tym musi byc.......

Gość Alejniczev
Jasne że łatwiej nas zranić. Nie na darmo się mówi ze facet jest dużym dzieckiem. Faceci są z natury leniwy i nie zadawali by sobie trudu aby podstępnie kobiete ranić jak najdotkliwiej, tylko kobiety są do tego zdolne. W istocie facet jest najmniej skomplikowanym stworzeniem, on naprawde niewiele rząda, od rządań są kobiety

Gość kurnik
POPIERAM !!! twoja wypowiedz

Gość O11111O
DLATEGO TO FACET JEST TEN BARDZIEJ SWOJSKI Kobiety z natury sa czesto zawistne, a faceci są towarzyscy, otwarci i szczerzy (rzadko zdarza sie ze sie usmiechają do drugiej osoby podczas gdy w głowie mówią ale debil i obgadują go za plecami) Kobiety niestety robią tak bardzo często

Gość kurnik
no coz wy acie swoje rozne zwyczaje i zachowania a my swoje jestesmy gora i tak juz zostanie

Gość spadaka męscy zakłamańcy
z tego co piszecie jacy to faceci są nieskomplikowani, delikatni im jak nietrudno im dogodzić, to ja chyba kurwa jestem facetem. mogłabym sie opierdalać cały dzień i narzekać że musze cały czas słuchać marudzenia męża bo mu kurwa obiad nie smakował i jak jest mi z tym źle i nie mam żadnych rozrywek bo jak wrtacam ztyrana z roboty to jeszcze ktoś czegoś chce odemnie a ja bym chciała wyciągnąć sobie piwko i oglądać piepszony 30 min. serial

Gość kurnik
ja uwazam w kazdym barz razie ze dla was nie oplaca sie byc dobrymi troskliwymi wierzacymi wam uczynnymi pomagajacymi kobietami bo to niema najmniejszego sensu i tak tego nie doceniacie i nie zauwazcie i ni epotraficie w zaden sposb sie odwdzieczyc ..... bo w dzisiejszych czasach nie mozna na was liczyc dawniej moze bardziej teraz to juz przeszlosc pozdrawiam

Gość kurnik
to niech sam sobie obiadek mezus gotuje a ty pij zimne piwko i serial ogladaj a jak wroci z pracy zawolaj " kochanie podaj mi piwkoo " obiad masz w piekarniku odgrzej sobie to by bylo zycie musze sprobowac ale to bedzie zaskoczenie dla mojego heheh