Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sfrustrowana studentka

Cholerna sesja!!!

Polecane posty

Tu wylewamy żale/rozładowujemy złość na budę. Jeden wykładowca dał tematy prac semestralnych w ostatniej chwili, nie ma szans zrobić na dobrą ocenę, za mało czasu - można odwalić byle co, byle zaliczyć, ale nie po to się starałam cały semestr. Materiały z innego przedmiotu są na slajdach - świetnie, wygoda, tylko że pełne są błędów, znalazłam właśnie kolejne. I tak ze wszystkim. Jak się uczyć tych warunkach??? Zaraz mnie coś trafi...

Gość hihihi...
ja bym poszla na twim miejscu do dyrektora, jak mozna to zrobic zeby ladna ocene dostac, napewno cos poradzi, a moze nawet wykladowce wam zmieni

Gość ja sprobuje
a kiedy masz sesje?? tzn kedy ci sie zaczyna?? ja mam od poniedzialku, a jeszcze dzis mialam jaies smieszne zaliczenie, wiec czasu na nauke do egzaminu nie bylo:O

A ja dzisiaj nie poszłam na koło zaliczeniowe, bo nie zdążyłam się nauczyć:( Poza tym mam dużo nieobecności na tych ćw... W przyszłym tygodniu pójdę do babeczki, poświecę oczami, mam nadzieję, że po prostu przepyta mnie z tego materiału i nie będzie robić mi problemów

U mnie sesja za póltora tyg., ale koła już teraz :\

Gość brukselkaa
to samo..nie mam zaliczenia z anglika..jestem na studiach ekonomicznych i uwalili mnie z anglika..załamana jestem :( to pierwszy rok.. naprawde płakac mi sie chce..a nauki tyle..

a mi brakuje tylko 8 pkt :D tzn 3 przedmiotow,choc i tak juz jestem na kolejnym semie :P

Dla mnie nie stanowi żadnego problemu uzyskanie zaliczenia, ale się przykładam i chciałabym mieć efekt w postaci dobrych ocen. Na I roku miałam średnią 5.0 i chciałabym ją utrzymać, ale uczelnia rzuca kłody pod nogi. Zrobili nam zjazdy co tydzień, ja pracuję (podobnie jak większość osób na roku) i to jest totalnie wykańczające, żyć w ogóle bez dni wolnych. A pytałam w dziekanacie przed zdecydowaniem się na te studia, czy na pewno zjazdy są co drugi tydzień! Taaaa... Ale wykładowcy chcą mieć dłuższe wakacje, to my mamy zapierdalać 7 dni w tygodniu. Tylko ciekawe kiedy się uczyć. :(

Gość nienawidze ludzi
wiecznie narzekających na szkołe / studia. Nie podoba ci sie - nikt cie nie zmusza, studia nie są obowiązkowe.

PŁACĘ za te studia, chciałam zauważyć. Jestem klientem i kupuję usługę - dziwi Cię to, że wymagam jakości? A płacę niemało. Za to powinnam dostać materiały do nauki bez licznych błędów, nieprawdaż? Idź do sklepu, kup bubel - zobaczysz, czy będziesz zadowolona/y, gdy ekspedientka Ci powie "było nie kupować, jak się nie podoba". To już nie PRL, ale jak widać nie wszyscy zauważyli...

Hehe, dzięki :)

Gość fgdse
ja zyje wmoim swiecie . Odgrodzilem sie i mam wszystko gdzies . NIe mam dziewczyny i nie planuje miec . Nie interesuje mnie swiat.

Gość fgdse
ale jestem szczesliwy , bo nie ciazy na mnie presja i nie zyje w sztucznym swiecie.