Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kfdgfg

ZNALAZŁAM KOLEZANKE W NASZEJ KLASIE Z LICEUM..ONA TYLE OSIĄGNEŁA..A JA NIC..

Polecane posty

Gość KKKUYHYUY
MMA PODZIW DLA TEJ LASKI BO OSIAGNELA WIELE..SPELNILA SIE ZAWODOWO

Gość też znalazłam
troche przegięłaś, wiesz? napisała tylko co robi w rubryce 'czym się zajmuje' i to nie wrzuciła tam tego wszystkiego, tylko podała link do goldenline;/

Gość wronna
Nasza klasa- sposob na leczenie kompleksow

Gość no ale to doswiadczenie
zdobywa od lipca 2007, a z reszta po takich studiach i ze znajomoscia 2 jezykow obcych chyba zasluzyla sobie :)

Gość dziewczyna ze wsi
gdyby kilka lat temu istniala nasza klasa, to pewna dziewczyna wpisalaby by tam zapewne stopien naukowy, nieruchomosci, w tym dom kupowany przez tesciowa dla niej i jej obecnego(wtedy) meza, wakacje za granica... ale za kilka miesiecy jej "bajkowe" zycie zostalo zweryfikowane- maz majac dosc jej zdrad i udawanego na sile, dla dobra opinii zwiazku wniosl pozew o rozwod, zakochal i ozenil z inna kobieta, do kupna domu nie doszlo, nieruchomosci i pieniadze tzreba bylo dzielic i wrocic z podkulonym ogonem do swojego miasta - juz nie w charakterze panci z nosem w chmurach, ale zwyczajnej osoby zaczynajacej wszystko od nowa. napisac mozna wszystko, takze to ze ma sie slonia na zlotym lancuchu. a nasza klasa to nie poradnia psychologiczna, by leczyc kompleksy.

No faktycznie sporo osiągnęła :) Brawo jej za to :) Szkoda tylko, że ma troche błędów w tym cv, hehe, ale nikt nie jest doskonały :D:P W sumie ty sie autorko nie załamuj bo to co wkleiłaś brzmi mądrze bo jest po angielsku :P Koleżanka jest odpowiedzialna pewnie za jakiś posredni etap rekrutacji nowych pracowników i tyle ;)

Gość no nieeeeeeeeeeeeeeeee
bardzo duzo osiagnela

Gość Madness
No i teraz jest wykształciuchem. :D ;)

Gość Nie jestem słodka
A pochwalila sie swoim życiem osobistym? Wszystkiego o niej nigdy nie bedziesz wiedziec, moze łyka codziennie garść prochów na uspokojenie i ma swojego psychoanalityka?