Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 miracula

Jak pozby膰 si臋 strachu przed prowadzeniem samochodu?

Polecane posty

Go艣膰 miracula

Kilka lat temu pewna Pani wjecha艂a mi w ty艂 samochodu. By艂a to st艂uczka nie z mojej winy. Od tego czasu boj臋 si臋 prowadzi膰 samoch贸d. Jak zwyci臋偶y膰 ten strach, kt贸ry strasznie utrudnia mi 偶ycie? Co zrobi膰 偶eby prowadzenie auta sta艂o si臋 przyjemno艣ci膮 a nie katorg膮?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 jowitka 32
mialam podobnie jak ty. Dostalam prawo jazdy w wieku 18 lat:) i nie jezdzilam bo sie balam. W koncu zmuszona bylam usiasc za kierownica i po tygodniu jazdy , wymusilam pierszenstwo:( Zadnej policji, dogadal sie z gosciem i zaplacilam mu za lampe. Do domu dojechalam cala we lzach a rece mialam spocone od sciskania kierownicy:) Powiedzilam sobie nigdy wiecej nie wsiade do tego samochodu!! Ale moj maz powiedzila ze albo teraz wsiade i pojade albo juz nigdy. Od stluczki minal rok a teraz smigam juz po miescie jak fryga:) Na swieta Bozego Narodzenia bylam nawet w Niemczech - sukces.:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 miracula
Kurcze gratulacje! Bardzo Ci zazdroszcz臋. Czyli wynika z tego 偶e zacisn膮膰 z臋by i jecha膰 mimo wszystko? Ja jak tylko siadam za kierownic膮 jestem strasznie spi臋ta.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ajajajaoh
lepiej nie wsiadaj bo tak zestresowana mozesz komus zrobic krzywde

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 miracula
No w艂a艣nie ja si臋 chc臋 pozby膰 tego stresu i strachu i normalnie je藕dzi膰. Nie wierz臋, 偶e tylko ja mam taki problem.

Udost臋pnij ten post