Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marzenka22/*

jaki krem na cellulit jest dobry i wyszczuplający miałam serum z dax

Polecane posty

Gość marzenka22/*

i teraz nie wiem czy kupić sobie jeszcze jedno opakowanie bo jak smarowałam to niby skóra gładsza ale wydaje mi sie ze cellulit nic nie zniknął mam nie wielki bo widać go dopiero jak ścisnę ręka albo napnę pośladki co możecie polecić tak powiedzmy do 13 zł co daje naprawdę efekty i czy pomoże mi chociaż wyszczuplić nogi chociaż o 1 cm

Gość fkamamam
Marzenko, jesteś wyjątkową idiotką. Po pierwsze, wierzysz w cuda. Po drugie wydaje ci się, że cuda można nabyć do ceny 13 zł. Dziecko, haaaalllloooooo.....! Obódź się, otwórz oczęta. Celilitis to problem na miesiące - ćwiczenia, zabiegi w gabinecie kosmetycznym - a to cholerstwo dalej jest. A ty, panna, być chciała, żeby zniknał po miesiącu stosowania balsamu za 13 zło!!!!! Ech, głupia.

Gość fanka marcheweko
ja nigdy nie wycinalam z gazet bezsensownych diet i nie nosilam w kieszeni kalkulatora, zeby liczyc ile w danym dniu pochlonelam. teraz tez tego nie czynie, ma to w dupie, tak jak zawsze mialam. wszystko z umiarem, ale wszystko nic sie w moim zyciu nie zmienlo, poza podejsciem do aktywnosci fizycznej-jestem wrecz uzalezniona! jem wiecej niz moj chlopak, a juz na pewno porowywalnie, jesli chce zjesc ciastko, to zjem, pije duzo pokrzywy i skrzypu, oprocz zielonej herbaty i ma sie doskonale, a lekarstwem na moje niepokoje nie jest ujrzenie kilograma mniej na wadze, ale jedrnosc miesni (miecho jest ciezsze niz tluszcz, jak jecie rosol to zobaczcie, tluszczysko plywa i puszcza do nas perfidnie oko a udko lezy na dnie tak wiec, w dupie z dietami, jedzcie co chcecie (ale tez nie przeginajcie paly, wiadomo, "Siedem" juz krecili, nie robcie powtorki z rozrywki , pijcie duzo (ale nie za duzo, 3 litry wystarcza, kwiatek bez wody zdechnie ale jak go zalejecie na maxa to tez sie wk**wi i zgnije). tak wiec ruszcie glowa, potem d**a i nie biadolcie, ze tu cellulit, tam cellulit, kremow drogich a do bani nie kupujcie-tylko SPORT, bo wszystko w waszych rekach.

Gość fanka marcheweko
to fakt, niestey musze przyklasnac poprzedniczce, glupia ejstes. rusz dupe a juz niedlugo zalozysz mini bez komplexa.

Gość marzenka22/*
ćwiczę na wioślarzu i kręcę hula hop wiec nie piszcie ze tego nie robie a i jeśli mogę spytać czy są jakieś kremy na pękające naczynka bo zauważyłam kilka żyłek na nogach