Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akireeee

W jakie gry online gracie ??

Polecane posty

Gość akireeee

Ja właśnie gram w Bitefight, jestem tam wampirem, fajna gierka. Klikając w ten link zostajecie przeze mnie ugryzieni a ja dostaję za to punkty i złoto. Kliknijcie to bezpieczny link. http://s4.bitefight.onet.pl/c.php?uid=124170

Gość odrób synku lekcje i idz spac
...:O

Gość akireeee
Po pierwsze jestem kobietą 27 letnią, a po drugie to naprawdę fajna gra, polecam :)) I dziękuję temu, kto kliknął, bo dostałam informację że ugryzłam jedną osobę i dostałam za to złoto :)))

Gość n vgr7u658m i 76
Zostałeś pokąsany przez LernAnis i straciłeś 4.76 litry(ów) krwi. Przykro mi, ale by³am g³odna... hehe pokasalas mnie:) o co chodzi w tej grze?

Gość akireeee
I następnej też dziękuję :))

Gość akireeee
Możesz być wampirem albo wilkołakiem, dopiero dziś zaczęłam grać więc sama dopiero się ucze o co tam chodzi, ale fajna jest gierka ;) Zbierasz punkty, kupujesz broń, możesz też przystapić do jakiegoś klanu, Spróbuj może Ci się spodoba ;) No i dzieki :))

Gość n vgr7u658m i 76
:) nie ma za co:) juz wiem o co w tym chodzi i przyznam sie ze nie lubie takich gierek

Gość n vgr7u658m i 76
co nie znaczy ze nie jest fajna:) milego grania pa

Gość akireeee
Pewnie mi się znudzi zaraz, ale za dużo kawy dziś wypiłam i jestem skazana na kompa :))) Poza tym gram jeszcze w plemiona, także mam co robić :)) Pozdrawiam

Gość a czy Twoje imię zaczyna
się na A....?:)

Gość n vgr7u658m i 76
gry typu ogame, delirium strasznie zmaniaczaja, to samo jest z second life choc moze zaraz pogram w ta ostatnia tzn polaze i pogadam np na krakowskim rynku:)

Gość akireeee
Ja uwielbiam plemiona, gram już w to ponad pół roku, cały czas w jednym plemieniu, jestem wodzem i muszę powiedzieć że jest super, teraz z ludźmi z mojego plemienia gramy na czeskich plemionach i jest ubaw jak pepiczki do nas privy piszą :))

Gość mysz a chce tysz

Gość gość
Jeżeli lubicie gry, w których musicie wykazać się wiedzą i sprytem, sprawdźcie https://panstwamiasta.pl/ - świetna rozrywka, która potrafi pochłonąć cały wieczór :)

Wydaje mi się, że teraz to obecnie tylko StellarArk, oraz Ogame są jedynymi nie oklepanymi grami. Mimo, że obie dzieją się w kosmosie, to mają zupełnie różne klimaty, jak ktoś chce pomóc mi i chce zacząć grać, to polecam z mojego linka http://stellarark.net/index.php?rejestracja&r=106

Gość żonasialallalala
Smite, Paladins, Vindictus, Lineage2, Killing Floor 2, a ostatnio w Rust.